Dumbbell Fly bazı antrenörlere göre, göğüs kasını değil coracobrachialis kasını çalıştırıyormuş.
Şu kırmızı kısımlar bu kası gösteriyor.
Eki Görüntüle 40700
Açıklamaları ne kadar kanıtlanabilir verilere dayalı bilemeyeceğim fakat, ben de FLY hareketlerine 2-3 ay önce veda ettim.
Deneyip göreceksin. Hiçbir egzersiz kesinlikle olmazsa olmaz değildir.
Acaba çok mu hızlı yapıyorsun ? Ben yedire yedire dumbell press girince en az 2 gün göğüsler ağrıyor.Sirf dumbell fly degil diger baska dambilla gogus kasi calismalarimda yorulan tek sey kollarim ha yalnis yapiyosun derseniz hicmi yorulmaz gogus kasim hareketi antremanda kullanmadan once dogru yapabilmem icin kac kez denemisimdir
Sakin sakin yavas yavas yapiyorum nefes alip verip yeidre yedire ben gencim yeni basladim bide dambil 8 kilo olunca elime cok baski oluyo dambildan aciyo elim kollarimdada enerji kalmiyorAcaba çok mu hızlı yapıyorsun ? Ben yedire yedire dumbell press girince en az 2 gün göğüsler ağrıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
8 kilo ama gencim ben 15 yas ve daha 2 haftadir calisiyom elimide cok agritiyo agir oldugu icin parmaklarimidaDumbill press kac kiloyla yapiyorsun,alna tricepsi kac ve tek el bas arkasi triceps hareketini kac kiloyla yapiyorsun
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad arkadaş press demiyor zaten fly diyor...Sakin sakin yavas yavas yapiyorum nefes alip verip yeidre yedire ben gencim yeni basladim bide dambil 8 kilo olunca elime cok baski oluyo dambildan aciyo elim kollarimdada enerji kalmiyor
8 kilo ama gencim ben 15 yas ve daha 2 haftadir calisiyom elimide cok agritiyo agir oldugu icin parmaklarimida
Ben evde calisiyorum 8 kilo ve 6 kiloluk dambillarom var o kadar :dIlla fly sart degil,press leri agir girmeye calis.illa izole istiyorsan cable gogus hareketlerini yap makinede daha nizami yapmis olursun
Ya kaslar belli olmasin kasli olsun vucudum yeter :d karin kasim gozukmesede olur ama olsunGusel kardesim onlarla fazla ilerliyemezsin ancak fit gozukursun.youtube da bol miktarda street work videosu var onlari izle yakinda park sahil vs varsa o sekilde daha iyi yol kaydedersin.cok iyi sonuclar alanlar var haftada 3 4 gun calisma iyi beslenmeyle bu is olur
Ya ben evde calisiyorum ve yalniz dumbell var ve bu hareketi cikartip dumbell press ekledimBende herhangi bir sıkıntı yapmadı dumbell fly lar .. Önerim cable crossover'in tam ortasına sehpa koyup hareketi cable de yapmanız işe yarayacaktır . Bu hareket olmazsa olmaz diye birşey yoktur evet deneyip görmelisiniz ..
Ya evde yapiyorumki ona gore benchim yokInchline fly denediniz mi ?
LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi