Dukan Diyeti ve P90 Bir arada yapılırsa sonuç kötü mü olabilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan to1ga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

to1ga

Üye
Merhaba
105 Kiloyum 1.79 boyundayım Bir yandan zayıflarken bir yandanda vucut sarkmasın istiyorum.. Ve Dukan Diyeti ile p90 ı bir arada kullanmak istiyorum acaba kötü bir sonuç doğururmu bu 2 si sizce ?
Teşekkürler iyi forumlar..

p90 katı diyet kaldırmaz eğer hakkını verirsen metabolizman hızlandığı için yağ yakımın artacaktır sonrasında da p90x yaparsan fit olucağına inanıyorum

P90'ın kendi diyet programı yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim yorumlarınız için ingilizcem çok zayıf olduğundan türkçeye çeviremedim ne yazık ki programı acaba yardımcı olabilirmisiniz

0Sq4y.png

Google translate'i dene dostum ama bazı kelimeler burda özel isim bazılarının cevabını alamayabilirsin.Herkes ingilizce bilmek zorunda değil , çeviricek programlar birçok var...

C cup demek olmasi lazim, Benim aldigim mixerin kabinda yaziyor 1/4 1/2 1 C diye. OZ ise sivi birimi.. Mililitre cinsinden hesaplanabilinir.

Ayrica 1Cup = 236 gram sudur. Yani bir bardaga 236 gram su doldur, ve bunun 1 C olarak gor. Ama hacim bazinda al. 1/2 C ise 118 gram suya esittir. Boylece 118 gram suyun kapladigi alan kadar hangi maddeden koyarsan koy. 1/2 Cup olcusunu elde edersin.

ayrica 1 Oz = 29.7 mililitre
yani 3,4 OZ= 100 mililitre civari..

Oz=ounce yani ons. Altının onsu gibi :D

30 gr ye denk gelir yaklaşık olarak. Cup dediği çorba kasesi.
Tbsb= yemek kaşığı.

Askerden geldiğimde P90X ve P90X2 yi birer tur yapmıştım. Beslenmeni ilk ay %40 protein, %40 karbonhidrat ve %20 yağlardan karşılamaya yönelik ilk ayki beslenme düzeni. Sonraki aylarda değişiyor. Ancak bu yağ atmaya yönelik. Kilo almayı düşünüyorsan %50 karbonhidrat, %25 er protein ve yağ alımı daha uygun olur.

Ona göre bir program hazırla kendine.

Başarılar dilerim.

Back
Yukarı