dostlar bi dk bakabilirmisiniz?

Dostlar yeni başlıycam ama bende durumlar karışık. Vücut yapmak istemiyorum yani şöyle anlatıyim. Boyum 1.88 kilom 65. Kilo almak benim için zor ama bunu başarıcam. Bana gün için neleri yemem gerekli yazarsanız sevinirim. Zayıf görünüyorum. İstedğim şeyler ise kollarımın kalınlaşması biraz bacaklarımın kalınlaşması ve göğsümünde biraz ileri doğru büyümesi. Şekil almaları önemli değil , kollarım şekil alabilir ama çokta aşırı istemiyorum. Hangi hareketleri yapmalıyım, neler yemeliyim yazarsanız severim.

kilo alman için ihtıyacın olan kalorinin üstüne çıkman gerekiyor. bunu biraz araştır.
kilo alma sürecinde ağırlık çalışırsan kolunda bacagında büyür. fakat göğsüne koluna şekili genetiğin belırler. bunuda biraz araştır.
yapılacak haraketler ve besinler hedefe yönelik değişim arz eder. sen iyisimi bunuda bir araştır .)

kilo alman için ihtıyacın olan kalorinin üstüne çıkman gerekiyor. bunu biraz araştır.
kilo alma sürecinde ağırlık çalışırsan kolunda bacagında büyür. fakat göğsüne koluna şekili genetiğin belırler. bunuda biraz araştır.
yapılacak haraketler ve besinler hedefe yönelik değişim arz eder. sen iyisimi bunuda bir araştır .)
özele bi bakarmısın sana bişeyler atıcam

Back
Yukarı