DOLAR bitirdin bizi :(

O değilde geçtiğimiz sonbahar'da 2000 tl bandına olan Gtx 1070 şuan 3500 lira bandında. Çok zamansız kırdım bilgisayarı, şimdi Usko'ya yeni sunucu gelirse ne yapıcam bilmiyorum. Bileşenler çok pahalı eli yüzü düzgün pc toplamakta dünya para. Dolar mahvetti bizi ucuz bişey kalmadı memlekette.

O değilde geçtiğimiz sonbahar'da 2000 tl bandına olan Gtx 1070 şuan 3500 lira bandında. Çok zamansız kırdım bilgisayarı, şimdi Usko'ya yeni sunucu gelirse ne yapıcam bilmiyorum. Bileşenler çok pahalı eli yüzü düzgün pc toplamakta dünya para. Dolar mahvetti bizi ucuz bişey kalmadı memlekette.

hem dolar artışı hem de her yıl kripto mining'e olan rağbetin artışı ekran kartlarının fiyatlarının normalden fazla yükselmiş olmasının etkenleri maalesef.

düşmücek sanırım daha, hiç düzenli düştüğünü görmedim, daha da yükselmiş, sözde oyunu bozmuşlardı vs vs, 6.10dan 6.40 olmuş yine.

Şuan. 6,70 daha da artar bı Max olsun satacak.dusunce yine dolar alacagim.tabi gönlüm düşmesinden yana .[DOUBLEPOST=1535566772][/DOUBLEPOST]
Şuan. 6,70 daha da artar bı Max olsun satacak.dusunce yine dolar alacagim.tabi gönlüm düşmesinden yana .
Şunu da diyim vakti zamanında Turgut Özal'ın tüketen bir Türkiye yaratmasının ve akp de dahil ozaldan Tayyibe kadar hep inşaat,yol gibi boş şeylere yatırım yapmamizin sonucu bu.bizde g.kore gibi eğitime yatırım yapsaydik beyin göçünü engelleseydik çok farklı olurduk.arkadaslar benle siyaset tartışmayın bu işin ve tarihin ehliyimdir.sadece gerçekleri yazıyorum.tuketen değil üreten turkiye istiyorum.demogratik adil.bir ülke o zaman dolar düşer

dolar 20 tl olsa da etkilemezdi, kendi aracımızı üretsek kendi teknolojimizi üretsek tarım gıda hayvancılıkta kendimize yetsek 20 tlde olsa 1 dolar o zaman etkilemezdi, ama taş kemirticek bize bu hükümet :D

dolar 20 tl olsa da etkilemezdi, kendi aracımızı üretsek kendi teknolojimizi üretsek tarım gıda hayvancılıkta kendimize yetsek 20 tlde olsa 1 dolar o zaman etkilemezdi, ama taş kemirticek bize bu hükümet :D
Atatürk zamanında biz 1 .dünya savaşındaki savaş ucaklarini uretiyorduk.simdi samanı bile ithal eder olduk.attan indim eşeğe bindim hesabı.

Yurt dışına çıksam RX580'leri toplar Tr'de Mining Bahçesi yapardım. Ülkedeki eğitim sistemi/eğitim bu haldeyken geleceğe umutla bakmak saçma, eğitim yok ise ... yazmaya gerek yok çünkü çok uzun bir liste çıkar. Bu arada eğitim, ülkemizdeki gibi yüksek lisans yapmak veya üniversite bitirmek gibi şeyler değildir.

Back
Yukarı