Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktor protein tozuna ara ver dedi ne yapmam lazım?
1 senedir düzenli protein tozu kullanıyorum dün kan testi yaptırmam lazımdı kanımdaki demir oranı gereğinden çok yükseklerde çıktı doktor 1 aylığına ara ver dedi ne yapayım ben şimdi spordan sonra alışkanlık olmuştu resmen, minik beyaz peynirli ekmek mi yesem ne?
Doğal beslenmeye ağırlık vererek bu protein tozu açıgını kapatabilirsin. Senin için çok bi sorun olacağını sanmıyorum. Ek besin olarak kullanılan ürünlerde de yılın 12 ayı kullanmasan biraz ara vererek kullanırsan hem verim hemde sağlık açısından daha iyi olur.
Protein tozunu bırakmanızın bir işe yarayacağını sanmıyorum. Vg ile ilgilenip yüksek protein alımı yapan herkesin kanındaki demir oranı oldukça fazladır bildiğim kadarıyla. Amerika'da vgciler yılda en azından bir kez kan bağışında bulunarak demir oranını düşürmeye çalışıyorlar.
Uzun zaman kullandıktan sonra ben de ara vermekten yanayım. Vitamin bile öyle kullanılır. Bitince devam etmezsin hemen. Zaten öyle yazar kür misali yüklersin ara sıra İyi beslendiğini düşündüğün günlerde almayabilirsin ya da.