heisenbergxx7
Üye
Merhaba arkadaşlar spora başlayalı 1 hafta oldu 1.84 e 85 kg yim kilo verıp vucudumu toparlamak istıyorum ve bu sekılde bir beslenme uyguluyorum kendıme dogrumu yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevınırm.Şimdi kahvaltıda 2 yumurta yagsız peynır zeytın 1 kepek ekmegı yesıl cay süt ile yapıyoru.Antreman öncesi kırmızı mercımek corbası 1.5 porsıyon salata bulgur veya makarna 1 dılım kepek ekmegı 1 orta boy patates az yagsız yogur ile yapıyorum.Antreman saati yaklaştığı zaman şekersiz kahve ve 2 tatlı kaşığı fındık ezmesi alıyorum.Antreman sonrası bitince hemen muz ve süt içiyorum 15-20 dk sonra 200-250 gr yagsız mercımek corbası tavuk etı süt içmediğim zaman ton balıgı 1.5 porsıyon salata 1 dılım kepek ekmegı ıle bıtırıyorum.Yemekten sonra yesıl çay alıyorum.Doğrumu yapıyorum antreman sonrası yemek bıraz ağır gelıyor yemekde zorlanıyorum antreman oncesı aldıgım yemek buyuk olasılıkla yetıyor yanlıs yaptıgım yerlerı soylersenız sevınırım.Proteın tozu vb seylerı kullanmak ıstemıyorum besınlerden almak ıstıyorum gereklı değerlerı.Şimdiden tesekkurler.