Doğru Yoldamıyım ?

Merhaba Öncelikle Forumda ve Bu Sporda Yeniyim Sorum Şu ki Bu Programla Kas Gelişebilirmi ve Proein Tozu Gereklimi Şuan İçin Size 1 Günümü Yazıyorum Yardımcı olanlardan Şimdiden Allah Razı Olsun..

Sabah Kalkar Kalkmaz 1 Bardak Su
Kahvaltıda 3 Yumurta Beyazı 1 Sarısı İçine Yeşil Biber 3 Dilim Beyaz Ekmek ve Sigara Paketi Büyüklüğünde Beyaz Peynir
Kahvaltıdan 2 Saat Sonra L-carnitine içip Spora Başlıyorum

10x3 Barfiks
25x4 Mekik
30x3 Dumbell Press
10x3 Şınav
30x3 Barbel Curl
(Yeterli Değilse Tavsiyelerinize Göre Eklemeler Yapabilirim)

Spor Sonrası 1 Elma
Günde 2 Litreye Yakın Su içiyorum

Akşamları Belli Bir Programım Yok Ne Çıkarsa onu Yiyorum Yağsız Olmak Kaydıyla en fazla 3 Dilim Ekmek

Gece Yatmadan Öncede B Vitamini Atıyorum..

Hergün Bu şekilde Gidiyorum Eklemek İstedikleriniz Varsa Yardımcı olursanız Sevinirim Çünkü Daha Çok Yeniyim Bu sporda ve Öğreneceğim Birçok Şey Var Elimde 2300 3 Matrix Bulunmakta Şuan Kullanmam Gereklimidir Bu Programa Göre Hergün Bu Şekilde Çalışıyorum Sadece Haftada 2 Gün Ara Veriyorum...Saygılar...

Yaş 18
Boy 1,72
Kilo-67

Öğle yemeği ekle , akşam yemeğinde gerekli kadar protein+karbonhidrat almalısın. L-carnitine içmendeki amaç ney? Yağ yakımı için yapıyorsan kardiyo eklemelisin yoksa kullanma antrenmandan 1.30-2 saat önce kaliteli karbonhidrat yüklemesi yap. Geceleri yağsız süt iç 400-500ml kadar casein için (sindirimi uzun sürdüğün için geceden iç). Hareketleri böl haftada 2 gün dinlenmeye bak bölge bölge yeni hareketler ekle.

Cvplarınız İçin Sağolun...Şunuda Belirtmeden Geçemicem Spor Yapmaya Başladıktan Sonra Boyum 3 Cm Uzadı Yaş:19

Back
Yukarı