Doğal yollarla ne kadar ilerlenir ?

Çoğumuzun amacı iyi bir fiziğe sahip olmak. Bulk definasyon vb. Dönemleri atlaktıktan sonra iyi bir fiziğe kavuşmamıza rağmen nerdeyse hepimiz bir lazar angelov kadar olmak istemişizdir . Sorun şu ki belirli bir noktadan sonra kasları çok daha belli etmek için supplementlere ihtiyaç duyulurmu yoksa doğal yollarlada o hayaldeki fiziğe ulaşılabilirmi ?

dm den ne yazıcam kardeşim benim bir şey yazmama gerek sen bu sporda bilgi sahibi olsan zaten o adama doğal demezsin

dm den ne yazıcam kardeşim benim bir şey yazmama gerek sen bu sporda bilgi sahibi olsan zaten o adama doğal demezsin
Sadece resimle olmaz adamı takip et anlarsın doğal mı değil mi. Bunun gibi beslen çalış sende böyle olursun. Çok temiz besleniyor.
https://www.instagram.com/aog08/
Bak buda doğal. sana göre buda steroid. Bu adamların katıldığı yarışmalada steroid olmuyor zaten. Bu yağ oranına düşsen seninde damarların çıkar. Yeterki temiz beslen.
https://www.instagram.com/serdaraktolga/
Bak bu steroid işte.

Sadece resimle olmaz adamı takip et anlarsın doğal mı değil mi. Bunun gibi beslen çalış sende böyle olursun. Çok temiz besleniyor.
https://www.instagram.com/aog08/
Bak buda doğal. sana göre buda steroid. Bu adamların katıldığı yarışmalada steroid olmuyor zaten. Bu yağ oranına düşsen seninde damarların çıkar. Yeterki temiz beslen.
https://www.instagram.com/serdaraktolga/
Bak bu steroid işte.
senin o profilini verdiğin kişiler benim yarı gücümde olan kişiler değil yani onlar gibi olmamaı gerektirecek bir durum yok
sadece ilaç konusunda bilgin olmadığı için her doğalım diyene inanıyorsun 2 3 yıl aralıksız spor yaparsan anlarsın kimin doğal kimin doğal olmadığını

senin o profilini verdiğin kişiler benim yarı gücümde olan kişiler değil yani onlar gibi olmamaı gerektirecek bir durum yok
sadece ilaç konusunda bilgin olmadığı için her doğalım diyene inanıyorsun 2 3 yıl aralıksız spor yaparsan anlarsın kimin doğal kimib doğal olmadığını
Sen benim kaç senedir spor yaptığımı ve ne olduğu ne biliyorsun ki? Zaten ulaşamıyacağınız herkes steroidli size göre:) He kardeşim he hepsi steroidli hatta bende steroid kullanıyorum sabah kalkar kakmaz ilk iş steroid banyosu

senin az zamandır spor yaptığını biliyorum çünkü doğal diye profilini verdiğin adam belkide doğal diye sunulacak en son kişilerden biri
adamın vücudu resmen buram buram kokuyor o adama doğal diyorsan ilaçlı insanın vücudunda görülen özellikleri bilmediğini gösterir

Su adamlara dogal demek :D temiz besleniyomus,hadi ya :) yedigi yemegin degil vurdugu enjeksiyonun fotosunumu koyucakti adam,saka gibi valla
Personal trainer olam kimse kür yaptigini soylemez yoksa inandirici olamaz,dogalim diyip senin giblerin parasini cukkalar
Arkadasin talihsizligi steroid i tek bi madde saniyor olmasi,gidip daha iri adami koyup bak bu streoidli demesinden belli

Bir kişinin doğal mı steroid mi kullandığını anlamanın son yolu kişinin beyanları ve söylediklerine bakmaktır, vücut geliştirmede steroid kullanan onbinler var ama itiraf edenler bir elin parmaklarını geçmez :)

lazar angelov doğal değil ki ffmi uyduğu halde sırf bunu örnek vermem yeterli sanırım resimdeki adama gelince %100 doğal değil bakın %99 demiyorum %100 vücudundan belli en basit yolu söliyim göğüs uçlarının hafif büyümesi:)

Steroid kullanip dogalim ayaklarına yatan insanlara uyuz oluyorum. Kullan kullanma kimsenin umurunda degil ama yalan söyleme. super genetigim var mı demek istiyorlsr anlamiyorum. Madem steroid kkullanmadan böylesin kullan steroidi lazar'in yerine gec milyon dolarlari kazan

Bir de bu kisilerin onemli kismi saçma sapan tavsiyeler verir millete. Onemli olan kaldirdigin agirlik degil kasi hissetmek, kas lifini yirtmak falan. Sen normal erkegin 10 kati testesterona sahipsin disarida hafif tempolu yürüyüş yapsan bacak kası yaparsin. Sen spor salonuna gidip pump yapip cikarak kas yaparsin ama doğal olan adam yapamaz. Onun yapması icin ağır kilolar kaldirmasi gerek. Durmadan bunu daha da artirmak icin ugrasmasi da gerekir

adam 7 kiloyla kol çalışıyor bizim burda salona 2 haftadır başlayan çocuklar o ağırlıkla çalışıyor

Back
Yukarı