Beyler öncelikle iyi günler. Boyum 1.76 Kilo 77. Mezozo.bir vücuda sahibim. Omuzlar genetik olarak geniş. Ben ağustos 20de evde Fitness-body programı hazırladım. Motivasyon ve sabır konusunda sıkıntı yok. Tekrar-set sayısını her ay artırıyorum ancak beslenme konusu kafamı karıştırıyor. %70 beslenme %30 egzersiz teorisini bilirsiniz. Antreman sonrası iki bardak süt dışında bir şey içmiyorum. Şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum. Çay-kahve kesinlikle şekersiz içerim. Ancak antreman sonrası iyi miktarda protein almanın gerekliliğini biliyorum. Protein tonu almak için bütçem biraz sıkıntı. Doğal yollardan almayı planlıyorum proteini. Sitede birçok konu var bununla ilgili ama herkes farklı bir şey dediği için kafam karıştı.
Şimdi Lor,muz,süt,yumurta ve üstüne ilave şeylerle antreman sonrası protein ihtiyacımı karşılamam az da olsa mümkün mü? Cevap verirseniz sevinirim. Çünkü bazen boşuna çalışıyormuş hissine kapılıyorum.
Şimdi Lor,muz,süt,yumurta ve üstüne ilave şeylerle antreman sonrası protein ihtiyacımı karşılamam az da olsa mümkün mü? Cevap verirseniz sevinirim. Çünkü bazen boşuna çalışıyormuş hissine kapılıyorum.