Doğal beslenme ve farkları

Arkadaşlar sabahları ;
-3 adet yumurta, 1 dilim tereyağlı ekmek ve yarım gram peynir ile kahvaltı yapıyorum.
-Öğlen yemeğinde et tüketiyorum 75gr kadar.
-Akşam yemeğide tavuk tüketiyorum 75gr kadar.

Bu beslenme şeklini 1 hafta boyunca uyguladım ve spordan 3 saat sonrada her gün olmak şartıyla vücudu boşalttım. Kol kaslardımda 1 hafta'da inanılmaz bi gelişim farkettim.

Hayvansal protein toz'dan daha etkili kanaatindeyim.

Arkadaşlar sabahları ;
-3 adet yumurta, 1 dilim tereyağlı ekmek ve yarım gram peynir ile kahvaltı yapıyorum.

Bu beslenme şeklini 1 hafta boyunca uyguladım ve spordan 3 saat sonrada her gün olmak şartıyla vücudu boşalttım. Kol kaslardımda 1 hafta'da inanılmaz bi gelişim farkettim.

Bu beslenmeyle eminmisin demeden gecemicem.
Birde spordan sonra vücudu bosaltmak ne demek?

arada mutlaka bir şeyler yemiştir diye tahmin ediyorum demek istediği hayvansal protein > protein tozu bende katılıyorum.

Bence protein tozu et yada yumurta sevmeyen veyahut gıda açısından daha az masraflı olacagı dusunulen bir üründür.
İmkanı olan 7/24 hayvansal protein alsın.
Et,tavuk,balık,yumurta,süt,peynir.

Arkadaşlar sabahları ;

3 öğünde tükettiğiniz besinlerin toplamı 50gr protein içermiyorken farkettiğiniz 1 haftalık inanılmaz kas gelişiminden kasıt nedir?

hayvansl proteini , ben de toza tercih ederim. lakin toz savunucusu bloodrave arkadaşa katılmadan edemeyeceğim. 50 gr protein ile 1 haftada ne oldu sahiden?

Dev gibi kol kaslarının sırrını açıklıyorum:

2 hafta boyunca her sabah kuşburnu ağacının kökünü yedim. (Taze çekilmiş olacak, 100 gram, tam bir vitamin ve amfetamin deposu!!)

3x8 barbell curl
3x12 gargamel curl
3x15 backstreet boys

Kolum 27 santimden 36 santime 2 HAFTADA çıktı!!

Dev gibi kol kaslarının sırrını açıklıyorum:

2 hafta boyunca her sabah kuşburnu ağacının kökünü yedim. (Taze çekilmiş olacak, 100 gram, tam bir vitamin ve amfetamin deposu!!)

3x8 barbell curl
3x12 gargamel curl
3x15 backstreet boys

Kolum 27 santimden 36 santime 2 HAFTADA çıktı!!
yeme bizi hocam. 2 haftada 27den 35 santime çıktı desen tamam da, 36 olmaz. hadi ağacı komple yedin desek, 35.5 olur en fazla, 36 olmaz.

yeme bizi hocam. 2 haftada 27den 35 santime çıktı desen tamam da, 36 olmaz. hadi ağacı komple yedin desek, 35.5 olur en fazla, 36 olmaz.
arkadaş doğal sınırları zorlamış hatta aşmış işte toz savunucusu olarak derimki toz kullanmış olsa farkını hissettirir 38 39 olurdu :D

Arkadaşlar sabahları ;

1 hafta da 3 cm uzatıyor gibi reklamların metinlerine benzemiş.) vücudu nasıl boşaltıysan artık...gerçeklik yetini kaybetmişsin.

Back
Yukarı