Amino asit,bcaa ve kreatin protein içeren herşey de var ki amino asitler proteinlerin yapı taşı. Bcaa ve amino kısmı besinlerle karşılanabiliyor ama kreatin için dışardan destek almakta fayda var çünkü et ürünlerindeki miktarı oldukça az.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
supplementlerin hiç birini kullanman gerek yok besinlerde var zaten besin yiyemiyorsan kullancaksın yoksa hepsi doğada bulunur hatta steroitlerin bile çoğu vücudumuzda üretilir
Hayvansal bir aminoasit. Özellikle vahşi av hayvanlarında yüksek miktarda bulunuyor. Çiftlik hayvanlarında biraz daha az. Misal gidip balık tutup pişirdin. 85 gram pişmiş balıkta 1-2 Gr civarı varmış.Kreatin sebze yada bitkilerde varmıdır
soya jinokamesti yapar tavsiye etmemKreatin sebze yada bitkilerde varmıdır[DOUBLEPOST=1520776448][/DOUBLEPOST]
ben supplement çok aşırı bir şekilde kullanıyorum et ürünleri de yiyemiyorum en azından 1 sene yiyemyceğim hastalıktan dolayı, supplementi bırakmayı düşünüyorum sebze ve bitkisel oalarak ne alabilirim acaca aklıma yulaf soya faülseyesi falan geliyor
aslında doğada yetişir mesela testesteronu atın testisinden alıyolardogada şekerde bulunur durumda yedigin balların seker fruktoz icermedigini sanma ve aldıgın ürünlerde mesela bcaa olsun gainer olsn dogasıyla oynanmıyo sadece fazlalıkları bilimle cıkartılıyomus gibi düsün ve unutma dogada arnold da yetismez jeff siet te ve en kötüsünden yola cıkalım kıvanc tatlıtug formu bile yetismez dogada haberin olsun
steroidler vücutta üretiliyorda.sen haftada 49 mg testo üretiyorsun adam iğne vuruyor haftada 1000mg testo üretiyor.2.si kreatin nerde doğada var 3 kg kırmızı et yersen anca günlük kreatin ihtiyacını karşılıyorsun.senin buna paran yeter misupplementlerin hiç birini kullanman gerek yok besinlerde var zaten besin yiyemiyorsan kullancaksın yoksa hepsi doğada bulunur hatta steroitlerin bile çoğu vücudumuzda üretilir
yanlış biliyorsun 85 gram pişmiş balıkta 1-2 gram var supplement firmaları uyduruyor o 3kg et olayınıbence en gerekli supplement kreaitin.çünkü günlük ihtiyacı karşılamak için 3 kg kırmızı et yenmeli.[DOUBLEPOST=1520782696][/DOUBLEPOST]
steroidler vücutta üretiliyorda.sen haftada 49 mg testo üretiyorsun adam iğne vuruyor haftada 1000mg testo üretiyor.2.si kreatin nerde doğada var 3 kg kırmızı et yersen anca günlük kreatin ihtiyacını karşılıyorsun.senin buna paran yeter mi
Hangi balık o?yanlış biliyorsun 85 gram pişmiş balıkta 1-2 gram var supplement firmaları uyduruyor o 3kg et olayını
bence en gerekli supplement kreaitin.çünkü günlük ihtiyacı karşılamak için 3 kg kırmızı et yenmeli.[DOUBLEPOST=1520782696][/DOUBLEPOST]
steroidler vücutta üretiliyorda.sen haftada 49 mg testo üretiyorsun adam iğne vuruyor haftada 1000mg testo üretiyor.2.si kreatin nerde doğada var 3 kg kırmızı et yersen anca günlük kreatin ihtiyacını karşılıyorsun.senin buna paran yeter mi
Keratin atp ile birleşip enerji verir.yani atpnin daha etkin calismasini sağlar,karbonhidratlarin kaslarda daha fazla birikmesini sağlar bu da kaslarda daha fazla su tutumu demek,bu da hacim demek.kaslarda su tutumu protein sentezi demektir.hocam kreatinin tam olarak faydası nedir açıklar mısınız ? ben kullanıyorum ama inanın tam neye yaradığını bilmiyorum sadece kaslara proteini daha iyi taşıyan bir madde olduğunu biliyorum