1500-2220 arası alıyorum kaloriyi[DOUBLEPOST=1543584380][/DOUBLEPOST]5 gün 2,5 saat idman yapıyorsunuz peki kaç kalori alıyorsunuz günlük aşağı yukarı? form gayet iyi. 5 gün 2,5 saat işleyen vücut kolay yağlanmaz. 3500 4000 kalorileri rahatça tolere eder bence.
Yorumunuz için teşekkürler[DOUBLEPOST=1543584413][/DOUBLEPOST]Sizin yerinizde olsam kilo başına 6 gram karbonhidrat almakla beraber hacim kazanmaya çalışırdım. Üstelik form iyi ve 2.5 saatlik boks antremanı yapıyorsunuz, bu gayet iyi bir sayı. Hacimle beraber bu vücudu düşündüğümde, gerisi adeta sex machine![]()
Elimden geldiğince karbonhidrat miktarına dikkat ediyorumHaftanib 5 gunu spor yapiyorsan diyete gerek yok 2.5 saat diyosun birde fotoya bakinca yağ oranin hayli az diyeti birak bana gore 2500 kalori bile alsan saglikli sekilde sen zor yağlanirsin. Ayrica yağlanmak istemiyorsan karbonhidrari cok yuksek tuketmezsin.
Bu kalori aralıgında bu kadar antrenman şiddeti ile bence psikolojik olarak yıpranmanız çok normal benim düşüncem kalori ve karbonhidratı arttırmanız sizi daha iyi hissettirip antrenmanlarda da daha ileri taşıyacaktır1500-2220 arası alıyorum kaloriyi[DOUBLEPOST=1543584380][/DOUBLEPOST]
Yorumunuz için teşekkürler[DOUBLEPOST=1543584413][/DOUBLEPOST]
Elimden geldiğince karbonhidrat miktarına dikkat ediyorum
Kesinlikle öyle düşünüyorum[DOUBLEPOST=1543681170][/DOUBLEPOST]Bu kalori aralıgında bu kadar antrenman şiddeti ile bence psikolojik olarak yıpranmanız çok normal benim düşüncem kalori ve karbonhidratı arttırmanız sizi daha iyi hissettirip antrenmanlarda da daha ileri taşıyacaktır
Çok teşekkürler1500-1800 kcal senin bazal metabolizman oluyor zaten ortalama olarak.. ve + fiziksel aktiviten var .. merkezi sinir sistemin eminim yenilenmekte çok ciddi güçlük çekiyor..bence 4-5 gün ara verip ve bu verdiğin arada en fazla hafif-orta siddette kardiyovaskuler egzersiz yapip kcal arttırıp sosyal aktivitelerde bulunup kendine zaman ayırmani tavsiye ederim..[DOUBLEPOST=1543661689][/DOUBLEPOST]Ve son olarak günlük aktivitene göre karbonhidrat arttırıp azaltabilirsin..