respect2us.23
Üye
Sadece yağ kaybedersen %10 a düşmek için 64 kg a düşmen gerekiyor. O boyda bu kilolara düşmek senin için hiç iyi olmaz.
''ben, gereksiz duyuyorum'' zevkler, renkler meselesi. İlk önce vücudun içini dolduracaksınki cutting evresinde hatları belirgin edebilesin cuttingin amacı budur.Cut her türlü lazım.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zevkle ilgisi yok sağlık açısından bak. Yağsız bi vucutta daha fazla testosteron olacak.''ben gereksiz duyuyorum'' zevkler, renkler meselesi. İlk önce vücudun içini dolduracaksınki cutting evresinde hatları belirgin edebilesin cuttingin amacı budur.
Tekrar söylüyorum ''ben'' gereksiz duyuyorum. Sağlık açısından bakarsam zaten arkadaşımızın yağ yüzdesi 13-14 arası dediğine göre gayet sağlıklı bir yüzde, bulk dediğimiz evreden bu yüzde en fazla 20lere çıkar ki buda arkadaşımız 80 kilo falan olması durumunda asıl kas kütlesini burada elde edecektir ama ben demiyorum ki bu kadar yağ yüzdesini arttırsın benim dediğim şuanlık kas kütlesini arttırması ve kendince planlayıp durması gerektiği yerde cutting işlemine o zaman başlaması.Zevkle ilgisi yok sağlık açısından bak. Yağsız bi vucutta daha fazla testosteron olacak.
%10yag arti clean bulk= efsane sonuçlar. Motive edici bir vucutla çalışmaTekrar söylüyorum ''ben'' gereksiz duyuyorum. Sağlık açısından bakarsam zaten arkadaşımızın yağ yüzdesi 13-14 arası dediğine göre gayet sağlıklı bir yüzde, bulk dediğimiz evreden bu yüzde en fazla 20lere çıkar ki buda arkadaşımız 80 kilo falan olması durumunda asıl kas kütlesini burada elde edecektir ama ben demiyorum ki bu kadar yağ yüzdesini arttırsın benim dediğim şuanlık kas kütlesini arttırması ve kendince planlayıp durması gerektiği yerde cutting işlemine o zaman başlaması.
Dediğim şeyin aynısını diyorsun şuanda da, yüzde 13 ve 10 luk yağ oranlarının arasında 1,8 kg fark vardır. Bulk'a girecek birisi içinde çok önemsenecek bir şey değil ?!%10yag arti clean bulk= efsane sonuçlar. Motive edici bir vucutla çalışma
Onemsenecek bir durum.Dediğim şeyin aynısını diyorsun şuanda da, yüzde 13 ve 10 luk yağ oranlarının arasında 1,8 kg fark vardır. Bulk'a girecek birisi içinde çok önemsenecek bir şey değil ?!
Şu cevabı aldıktan sonra neden forumun eskisi kadar aktif değil ve neden eski beyin yakan sorular sorulmuyor diye düşünmeyi bıraktım yazdığım cevaplara, açıklamalara üzüldüm yakında '' tm , ok '' diye cevapta alırız. Galiba artık benimde forumu bırakmam gerekecek.Onemsenecek bir durum.
Profil fotona bakilirsa daha cok sey ogrenmen lazjm. Birakma bence.Şu cevabı aldıktan sonra neden forumun eskisi kadar aktif değil ve neden eski beyin yakan sorular sorulmuyor diye düşünmeyi bıraktım yazdığım cevaplara, açıklamalara üzüldüm yakında '' tm , ok '' diye cevapta alırız. Galiba artık benimde forumu bırakmam gerekecek.
Sene 2015 şubat.Profil fotona bakilirsa daha cok sey ogrenmen lazjm. Birakma bence.
PekiSene 2015 şubat.
Senin düşüncen çok doğru kardeşim teetemiz başlamak lazim ama şu oluyor cok zayiflayacaksin millet görüp bu ne spor yapiyon zapzayifsin diyecek çalışmalar olacaksin o yuzden bence biraz hacik iyidir ve 15 yağ orani gecmemek[DOUBLEPOST=1507658990][/DOUBLEPOST]Vücudu bu spora uygun hale getirmek lazım önce, en optimali de düşük yağ oranı elde etmek olur ilk etapta. Uzun vadede planlarsan doğrusu budur bana sorarsan. Tabi ki tek bir doğru yok ne yapacağına sen karar vereceksin.
Egefitness bunun bilimsel olduğunu söylüyor açıklıyor kafam karıştı açıkçası bilgi kirliliğimi gercek mi bilemedimBodybuilderone kardeşimizin forumdaki yorumlarına sık denk geliyorum. Valla pes ettirecek düzeyde asılsız, dayanaksız bilgiler sunuyor. Demin başka bir thread altında da gördüm. Adam Zatsiorsky'den alıntı yapmış, hemen geri vitesBu forumda bilimsel bilgiye hakim kitle de var artık. Öyle östrojen artar bilmem ne tarzı içi boş bilgileri paylaşmadan dikkat et bro... komik baya.
Senin düşüncen çok doğru kardeşim teetemiz başlamak lazim ama şu oluyor cok zayiflayacaksin millet görüp bu ne spor yapiyon zapzayifsin diyecek çalışmalar olacaksin o yuzden bence biraz hacik iyidir ve 15 yağ orani gecmemek
[DOUBLEPOST=1507659170][/DOUBLEPOST]Tekrar söylüyorum ''ben'' gereksiz duyuyorum. Sağlık açısından bakarsam zaten arkadaşımızın yağ yüzdesi 13-14 arası dediğine göre gayet sağlıklı bir yüzde, bulk dediğimiz evreden bu yüzde en fazla 20lere çıkar ki buda arkadaşımız 80 kilo falan olması durumunda asıl kas kütlesini burada elde edecektir ama ben demiyorum ki bu kadar yağ yüzdesini arttırsın benim dediğim şuanlık kas kütlesini arttırması ve kendince planlayıp durması gerektiği yerde cutting işlemine o zaman başlaması.
Ben jasmine pirinc idman sonrasi basit seker filan tükettim belkide bu kadar ilk asamada yaglandiran o olduTabi ki tercih meselesi. Şu anda bulka başlayıp sonradan cuta girsen de yanlış olmaz kesinlikle, yağ oranın yüksek değil. Psikolojik olarak o şekilde rahat hissedeceksen doğrusu odur, mutlu olmak ve kendini iyi hissetmek için yapıyorsun sonuçta.
Bodybuilderone kardeşimizin forumdaki yorumlarına sık denk geliyorum. Valla pes ettirecek düzeyde asılsız, dayanaksız bilgiler sunuyor. Demin başka bir thread altında da gördüm. Adam Zatsiorsky'den alıntı yapmış, hemen geri vitesBu forumda bilimsel bilgiye hakim kitle de var artık. Öyle östrojen artar bilmem ne tarzı içi boş bilgileri paylaşmadan dikkat et bro... komik baya.
Aslına bakarsan tartim var deli gibi 300 gündür tartmis yazmisim emin olamadigimda netten bakiyorum genel olarak tam bugday ekmek ile tost 3 yumurta 300 400 gr basmati pirinc yer fıstığı 350 400 gr tavuk göğsü filandi ama ramazana doğru tatli ara sira kacamaklar abarttim yaniLean bulk yaparken çok dikkatli olmak lazım, kullandığın sıvı yağa kadar tartman gerekiyor. Kilonu koruyacağın kalorinin üzerine 200-300 kadar az bi miktar koyacağın için yanlış hesaplamamak önemli.
Makrolara sadık kaldığın sürece o kalori alımıyla yağı minimize edersin. 80/20 kuralını uygularsan sağlıksız şeyler yeme de problem olmaz. Yediğin şeylerin yüzde sekseni kaliteli besinler olursa, yüzde yirmilik çikolatadır tatlıdır pek zarar vermez sürece. Umarım istediğine ulaşırsın.
Araştır kardeşim. Millete camur atmayi kes. Bilgisiz veledlerle ugrasmak cok sıkıcı. Lütfen biraz oku. Istedigimden alinti yaparim yapamaz miyim? Ve evet ozellikle erkeklerde yag oranının 15 i gecmesi tehlikeli. Erkeklerde yaglar ic organlarin etrafinda toplanir. Bide geri vites flan ne oluyoruz? Madem bu kadar cesursun bir de ozelden yazsaydin?!?Bodybuilderone kardeşimizin forumdaki yorumlarına sık denk geliyorum. Valla pes ettirecek düzeyde asılsız, dayanaksız bilgiler sunuyor. Demin başka bir thread altında da gördüm. Adam Zatsiorsky'den alıntı yapmış, hemen geri vitesBu forumda bilimsel bilgiye hakim kitle de var artık. Öyle östrojen artar bilmem ne tarzı içi boş bilgileri paylaşmadan dikkat et bro... komik baya.
Tamam bro salla burada amac birbirimize yardimci, destek olmakAraştır kardeşim. Millete camur atmayi kes. Bilgisiz veledlerle ugrasmak cok sıkıcı. Lütfen biraz oku. Istedigimden alinti yaparim yapamaz miyim? Ve evet ozellikle erkeklerde yag oranının 15 i gecmesi tehlikeli. Erkeklerde yaglar ic organlarin etrafinda toplanir. Bide geri vites flan ne oluyoruz? Madem bu kadar cesursun bir de ozelden yazsaydin?!?
Eyw kardeşim. Umarim dediklerimle yardımcı olmusumdur sana.Tamam bro salla burada amac birbirimize yardimci, destek olmak