marshallzz
Üye
Merhaba arkadaşlar benim olayı anlatiyim şimdi size kısaca 2 sene önce trafik kazası geçirdim belim ayagım kırıldıgından 3 ay koşamadım ve profesyonel olarak oynadıgım basketbolu bırakmak zorunda kaldım , 3 ayda 24 kg aldım , spor salonuna başladım , antrenörün bilinçsizliginden omzumda çatlakla oluştu demin diyetisyene gittim ve sonuçlar sarstı beni , şöyle ,
boy: 1,75
kilo 95,3
vücut yağ oranı : ''31,9''
beslenme günlügüm:
kahvaltı: 1 kibrit kutusu büyüklügünde yagsız beyaz peynir, 1 bardak süt veya 1 tane yumurta , 4-5 zeytin , 3 ince kepek ekmek veya 1 tane sandviç ekmegi , söğüş sebze
ara öğün : 1 orta boy meyve , 2 tane galeta 4-5 fındık
öğle yemeği : 1 kase çorba ve 2 ince dilim ekmek veya 4 tane köfte,et,tavuk veya balık (120 gr) veya salata veya tavuklu peynirli tonbalıklı sandviç ve ayran
ara öğün: 1 orta boy meyve i 1 bardak süt , 1 paket diyet bisküvi
akşam : 1 kase çorba veya 8-10 kaşık susuz sebze yarım kase yogurt veya bir su bardagı ayran , bol yeşillik ve mevsim salataları
yatmadan 1,5 - 2 saat önce : 1 orta boy meyve yarım kase yogurt
evet arkadaşlar öğün programım böyle ve haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum , ayda ortalama 4 kg vericegimi söyledi doktor ve 2 hafta sonra tekrar gidicem , gelişimeleri size aktarırım iyi forumlar ve önerileriniz varsa yazın lütfen
boy: 1,75
kilo 95,3
vücut yağ oranı : ''31,9''
beslenme günlügüm:
kahvaltı: 1 kibrit kutusu büyüklügünde yagsız beyaz peynir, 1 bardak süt veya 1 tane yumurta , 4-5 zeytin , 3 ince kepek ekmek veya 1 tane sandviç ekmegi , söğüş sebze
ara öğün : 1 orta boy meyve , 2 tane galeta 4-5 fındık
öğle yemeği : 1 kase çorba ve 2 ince dilim ekmek veya 4 tane köfte,et,tavuk veya balık (120 gr) veya salata veya tavuklu peynirli tonbalıklı sandviç ve ayran
ara öğün: 1 orta boy meyve i 1 bardak süt , 1 paket diyet bisküvi
akşam : 1 kase çorba veya 8-10 kaşık susuz sebze yarım kase yogurt veya bir su bardagı ayran , bol yeşillik ve mevsim salataları
yatmadan 1,5 - 2 saat önce : 1 orta boy meyve yarım kase yogurt
evet arkadaşlar öğün programım böyle ve haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum , ayda ortalama 4 kg vericegimi söyledi doktor ve 2 hafta sonra tekrar gidicem , gelişimeleri size aktarırım iyi forumlar ve önerileriniz varsa yazın lütfen