Kime göre neye göre yanlış? Su an uzerinde konustugumuz konudaki arkadasa verilen diyet uzerinden de gorebiliriz benim soyledigimin hakli yanlari oldugunu. Ki ben bu güne kadar kac kez diyetisyene gittim, kac diyetisyen degistirdim. Zaman ve kas kaybindan baska hicbisey olmadi. Bikac kez diyetisyen degistirmeme ragmen, verdigi programlara grami gramina uydugum halde sonuç alamadim. Bizim ulkedeki devletteki diyetisyenlerin çogu memur zihniyetindeler. Boyle olmayanlari da elbet vardir işini hakkiyla yapan. Ama bana denk gelmedi cok defa denememe ragmen. Ben de mecburen kendi kendimin diyetisyeni olmak zorunda kaldim. Bu konu sahibi arkadasimizin da zamaninin ve kaslarini kaybolmamasi icin yorumumu yaptim. Hala diyorum bu verilen diyetle hicbir sonuc elde edemez.[DOUBLEPOST=1513982584][/DOUBLEPOST]+ benim gittigim farkli illerdeki bikac diyetisyeniden çoğu skinny fat dedigimiz vucuda sahipti. Hele ki 2. Gittigim diyetisyen tam bi faciaydi resmen obezdi kendisi en az %40 yag oranlı bi bayandi. Randevunun bi an once bitmesini istedim. Yaptigim genellemeler 1-2 kisi uzerinden veya ayni ilden degil. Genel olarak durum bu benim hayatim devlette diyetisyenlerde geçti diyebilirim hicbirinden de sonuc alamadim. Meslegine onem verip ilgilenen, ciddiye alan cok az. Çogu hastaneye girip form hazirlamiş mesai tamamliyor, bazilari da devlet kurumlarinda yemek listesi hazirliyor (ki o da bildigimiz lokanta fix menusunden farksiz)