diyet yaparken antreman sonrası öğünde karbonhidrat alıyormusunuz?

herkese mrhb başlıktanda anlaşılacağı üzere diyette antreman sonrası karb tüketimi oluyor mu yoksa protein tozu yada salata+ et şeklinde birşeyler uygun düşer mi?

Ben whey protein yanında elma yiyorum. Belli bir karbonhidrat almak vücudun proteini enerji yerine kas yönlendirmesini daha verimli kılıyor diye biliyorum.

herkese mrhb başlıktanda anlaşılacağı üzere diyette antreman sonrası karb tüketimi oluyor mu yoksa protein tozu yada salata+ et şeklinde birşeyler uygun düşer mi?
örnek vericek olursak 200 gr karbonhidrat alacaksanız 80 sabah, 80 öğlen, 40 akşam almanız. diyette ne zaman yediğin değil günlük "ne kadar" yediğim ilk önceliğimi olmalı.
miktarı doğru ayarladıktan sonra ise benim önerim;
antrenman öncesi ve sonrası karbonhidratı alman, kalan öğünlerde ise nispeten daha düşük karb alman veya hiç almaman daha mantıklı olacaktır.

diyete hiç girmedim daha bulktayım ama girdigimde tabiki antreman sonrası azda olsa karbonhidrat alıcam sadece protein ile olmaz

Ben sabah ve oglen aliyorum aksam almiyorum antreman sonrasi ogun aksam yemegine denk geliyor.200 gr tavuk ve yogurt ile kapatiyorum gunu.bazi ark lardan duyuyorum da antreman sonrasi az da ilsa karb almak iyi olur diye obyuzden merak etmistim

Back
Yukarı