Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 1.72 boyunda 95 kilo biriydim 1.5 ay önce sonra daha önce doktordan aldığım sağlıklı kilo verme diyetiyle 1.5 ayda 7 kilo verdim ve şuan 88 kiloya düştüm fakat sıkıntı şu 1.5 aydır haftada 3-4 gün koşu yaptım veya 2 3 saat basketbol oynadım 1.5 ayda 7 kilo vermeyi başardım ama vücudumda hiç bir farklılık olmadı yani kilo verdim ama görüntümde değişme olmadı buda motivasyonumu kırdı biraz acaba bu normalmi biraz daha verdikten sonra gözükmeye başlarmı ayrıca sormam gereken bir konu daha var ben spor için koşu yada basketbol oynuyorum yazın gelmesiylede günde 1 saat falan yüzme şansımda olabilir yada bunlardan vazgeçip sıklaştırma hareketlerimi yapayım kararsız kaldım işe yarar mı yaramazmı birde verdiğim kilolar gözükmeyince biraz motivasyon kaybettim diyorum yüzmeye gideyim 3 ay tatil var yüzme faydalı diyorlar ama 3 ayda birşey değişirmi ki? cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
illaki degisim olmustur.7 kg verip degisim olmamasi fizik kurallarina aykiri zaten.yerinde olsam her hafta bel olcumu olcerim diyeti dogru yapiyorsan her hafta azalma oldugunu goreceksin buda degisim demek.bel olcun kac?
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız