seeyouagain
Üye
Merhaba arkadaşlar 2,5 aylık süreçte 102.250 KG'dan 79.gün sonunda 18,300KG ile diyetimi son buldurmaya karar verdik.Bu süreç içeresinde kas kaybım minumum düzeyde oldu.3Ay içeresinde diyetime günlük besin değerleri olarak günlük 2-5Gr tuz/10-20Gr Şeker-(2günde bir 30-40 şeker)/100-180Gr arası protein ve 1100-1700 Arası Kalori ile günlerimi kapattım.
Şuanda ise kemik yapım gereği daha fazla devam ettirmeyi düşünmüyorum.Biraz alt karında yağ kısmımın olmasına rağmen bu yağın zamanla sıkılaşıp gideceğini düşünerek kilo verdirmeyi durdurduk.Önümüzdeki hafta pazartesi günü itibari vg ye tekrar başlıyorum.
pzt ağırlık(ağırlıkların tümünün ne günü olduğu netleşmedi)
kardio
çarşamba ağırlık
kardio(kesin değil)
cuma -cumartesi ağırlık
şeklinde düşünüyoruz haftada 3-4 sefer vg 1-2 fitness şeklinde.
haftada 1-2 kez kardio ve diyette iken 1100-1700 olan kalorimi 1800-2000 e çekmeyi planlıyorum.Bu şekildeki program ve cal miktarı ile sabit kilomu koruyabilir miyim
cevap verip fikirlerini paylaşanlar sonsuz teşekkürler...
Şuanda ise kemik yapım gereği daha fazla devam ettirmeyi düşünmüyorum.Biraz alt karında yağ kısmımın olmasına rağmen bu yağın zamanla sıkılaşıp gideceğini düşünerek kilo verdirmeyi durdurduk.Önümüzdeki hafta pazartesi günü itibari vg ye tekrar başlıyorum.
pzt ağırlık(ağırlıkların tümünün ne günü olduğu netleşmedi)
kardio
çarşamba ağırlık
kardio(kesin değil)
cuma -cumartesi ağırlık
şeklinde düşünüyoruz haftada 3-4 sefer vg 1-2 fitness şeklinde.
haftada 1-2 kez kardio ve diyette iken 1100-1700 olan kalorimi 1800-2000 e çekmeyi planlıyorum.Bu şekildeki program ve cal miktarı ile sabit kilomu koruyabilir miyim
cevap verip fikirlerini paylaşanlar sonsuz teşekkürler...