diyet programım

ulasmen

Üye
arkadaşlar öncelikle uzun bir aradan sonra herkeze merhaba yaklasık 1 senedir foruma takılamıyorum üniversite hayatı vs den dolayı yaklasık 8 aydır sporumuda yapamıyordum antremanlara henüz 5 gün önce basladım ve sıkı bir diyetle basladım.
önce 8 ay önce sporu bıraktığımdaki vucut ölçülerimi yazayım
boy:1.76
kg:98
omuz:141
göğüs:132
bel:94
kol:42
kalça:98
bacak:62
8 ay spora verilen aradan sonra ki ölçülerimi yazıyorum
boy:1.76
kg:93
omuz:136
göğüs:128
bel:105
kol:40
kalça:100
bacak:59
evet şimdi tekrar antremanlara basladım cok fazla yaglandıgım için diyet yapıyorum diyetimi yazayım

sabah kahvaltısı
1 su bardağı eti müsli 0.5lt yarım yaglı süt 5 yumurta beyazı
öğlen
200gr tavuk göğsü haslama patates
aksam
200gr tavuk göğsü karpuz
ara öğün
200gr tavuk göğsü
gece yatmadan önce
5 yumurta beyazı
normalde yazdıgım diyet daha farklı olmasına ragmen bu sekilde yapabiliyorum cunku stajım var ara öğünleri kaçırıyorum günlük 5 lt su içiyorum antremanım sa şöyle
hergun 1 saat bisiklet
12 dk stepper
12 dk eliptik
1000 mekik
ve hergun ayrı bölge calısıyorum söyle 1. gün göğüs 2. gün sırt seklinde
yorumlarınızı bekliyorum

sadece tavuk yemek bir süre sonra bıkkınlık yaratabilir gibime geldi. ben şahsen bir öğün tavuk yersem diğer öğün balığı tercih ediyorum. aslında yağsız olmak koşuluyla her türden et yemek gerekir diye düşünüyorum. bir de şu hergün 1000 mekik biraz fazla değil mi sizce?

evet tavuk bıktırıyor olsada azim le yiyorum bide bol baharatla yiyorum haftada 1 de kırmızı et yiyorum 1 tane mekik cok deil aslında bence mesela düz mekik te 100 tane yapıyorum ara verip 1 100 daha 3 set abdominal machine de de 100 tekrar la calısıyorum crunc mekik 30 tekrar roma mekiğinde 50 ser leg raise hareketindede 15 er tekrar la 1000 e tamamlıyorum bide günlük 4 bardak falan expresso içiyorum kahveyi çok sert içiyorum mesela bir fincana 1 yemek kaşığı koyuyroum 400 mg falan kafein oradan alıyorum ha unutmadan suplement olarakta multi power in D-FİNE diye bir protein tozu var daha hatlı adaleler için diye onu kullanıyorum

Son düzenleme:
ilk önce azmin için tebrikler. Senin uyguladığın programın benzerini uyguluyorum bende. Sadece aslında farkı gün bazında 2 bölgeyi çalıştırıyorum. Ama 16 gün gibi kısa bir zamanda 6 kilo vermek sağlık açısından bence pekte iyi gözle bakılabilecek birşey değil. Ayda 4-5 kilo en sağlıklı şekilde verilebilen kilolar. Daha sonra vücutta sarkmalar ve ya çok kısa bir sürede verdiğin kiloları geri alma gibi durumlar söz konusu olabiliyor.

Kolay gelsin

Son düzenleme:
ewet kısa surede verilen kg lewrin saglıklı olmadığını biliyorum doğru ama iste ben normalde yağlanan bir fiziğe sahip değilimdir o kadar fazla yağlanmaz resimlerimide pylaşacağım diyetten sonra ve 98 kg antremanlı halimide koyacağım 98 kg ken yağ yoktu ama sporu bırakınca 93kg ye dusmeme rağmen cok fazla göbek bölgem yağlandı bende aynada görmekten bıktım bu yuzden bu kadar hızlı kg vertecek bir antreman ve diyet yapıyorum adele kaybımda fazla olucak biliyorum ama göze aldım bu yağlardan kurtulmak için

biraz bilgisiz olabilirim ama bu diyette kompleks karbonhidart alımı yok gibi..bu özellikle antreman günleri zorluk çıkarmaz mı?

yok haklısım kompleks karb alımı azlığından dolayı ağırlık calısması cok zor oluyor ama antreman öncesi 2 adet muz yiyorum birazcık toparlıyor

ben kompleks karb çok az alıyorum ama bu çok doğru değil adele kaybı alıyor ben bunu göze aldım çunku uzun zaman antreman yapmadığım için yağdan bir an önce kurtulmak istedim 21. günde 7 kg verdim ben sadece sabah kahvaltısında yulaf tan kompleks karb alıyorum baskada almıyorum ama en güzel kompleks karb antremanda güç kazandıran pirinç ve patates bunları öneririm D-fine a gelince d-fine den memnunun ama protein yönüyle porsiyonda 28 gr protein var ve sadece antreman sonrası içiyorum içersinde %50den fazla esensiyel amino asit var antreman sonrası ihtiyacı karsılıyor ama diyetini protein yönüyle bence zenginleştir illa d-fine kullanman gerekli değil ama ben memnunum adalelerimi korumamada bayağı yardımcı oldu

Son düzenleme:
Back
Yukarı