Biliyorum fazla başlık açtım kusura bakmayın istedigim cevabı alamadım dogrusu kimse bişey yazmadı son olarak bu başlıga konu açtım yardım ederseniz gerçekten sevinirim kendim hakkımda bilgi vermem gerekirse 180 boy 82 kiloyum uzun zamandır karın kası çalışıyorum nerden baksanız 8 9 ay gibi bi süreç oldu bi çok program denedim 8 minutes 4.seviyeye kadar geldim son olarak setlendirerek yapmaya başlamıştım ondan sonra salonda kendi programımı uyguladım ve artık sonucu görmek istiyorum bu yüzden kilo vermek istiyorum hedefim 74 kilo olmak
diyet e ek olarak akşamları vucut agırlıgı ile karın ve gögüs çalışıcam bacak için squat yaparken 20 kilo kadar agırlık kullanıcam okadar
Diyet listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
Öglen
2 elma
1 bardak şekersiz çay
Akşam
2 tabak yemek
2 dilim ekmek
toplam 1390 kalori gün içinde 600 kalori yakıyorum 790 kalori kalıyor bazal metobolizmam internette yaptıgım testte 1973 çıktı bazal metobolizmanında yaktıgı hesaba katılınca 1183 kalori eksiye giriyorum bir hafta içerisinde 8281 kalori yakmış oluyorum buda haftada 1 kilo yapıyor ayda 4 kilo 2 ay boyunca bu şekilde beslenirsem 8 kilo veririm ve hedefim olan 74 kiloya düşerim sizce bu şekilde beslenmek saglıklımı ? bide ne gibi zararları olur ögünlere et ekleye bilirim ama akşamları genelde köfte ızgara et yada balık oldugu için ekleme geregi duymadım

Diyet listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
Öglen
2 elma
1 bardak şekersiz çay
Akşam
2 tabak yemek
2 dilim ekmek
toplam 1390 kalori gün içinde 600 kalori yakıyorum 790 kalori kalıyor bazal metobolizmam internette yaptıgım testte 1973 çıktı bazal metobolizmanında yaktıgı hesaba katılınca 1183 kalori eksiye giriyorum bir hafta içerisinde 8281 kalori yakmış oluyorum buda haftada 1 kilo yapıyor ayda 4 kilo 2 ay boyunca bu şekilde beslenirsem 8 kilo veririm ve hedefim olan 74 kiloya düşerim sizce bu şekilde beslenmek saglıklımı ? bide ne gibi zararları olur ögünlere et ekleye bilirim ama akşamları genelde köfte ızgara et yada balık oldugu için ekleme geregi duymadım