Diyet Döneminde En Iyi Yag Yakici

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yag yakma

arkadaslar ben bu forumda yenıyım fakat kendi yaptıgım ve gayet ıyı bir sonuc aldıgım yag yakma programını yazıyorum sizlere.kullanılacak takviyeler.clenbuterol,bebe aspirini,tribulus terretris,ve carnitin ve tabıkı bol su bebe aspirini kan akıcılıgını ve dolayısı ıle kan devirdaimini kolaylastırıyor.carnitin yagı yakıyor.clemetrol hem bir steroıd gbı proteini tutuyor hemde organızmayı hızlandırıyor.alman olanını bulursanız daha etkılı.trıbulus terretriste testesteronu artırıyor dogal yolla testesteronda yag yakımına hızladıyor.yanında bol su tavuk gogsu ve prınc lapası gunde 100 gram kadar ve tabıkı kardıo su an karnımda 6 paket duruyor .))inanın vcudu gosteren karındakı 6 paket saygılar sevgıler

Re: yag yakma

NİKE dedi:
arkadaslar ben bu forumda yenıyım fakat kendi yaptıgım ve gayet ıyı bir sonuc aldıgım yag yakma programını yazıyorum sizlere.kullanılacak takviyeler.clenbuterol,bebe aspirini,tribulus terretris,ve carnitin ve tabıkı bol su bebe aspirini kan akıcılıgını ve dolayısı ıle kan devirdaimini kolaylastırıyor.carnitin yagı yakıyor.clemetrol hem bir steroıd gbı proteini tutuyor hemde organızmayı hızlandırıyor.alman olanını bulursanız daha etkılı.trıbulus terretriste testesteronu artırıyor dogal yolla testesteronda yag yakımına hızladıyor.yanında bol su tavuk gogsu ve prınc lapası gunde 100 gram kadar ve tabıkı kardıo su an karnımda 6 paket duruyor .))inanın vcudu gosteren karındakı 6 paket saygılar sevgıler

Clenbuterol steroid değildir, onu geçtim, günde 100 gr. pirinc yedikten sonra zaten kısa zamanda 6 paketli toplama kampı esirine döner insan.
6 paket, bu lafı çok sevdim, ingilizceden doğrudan çeviri :lol:

Myostatin dedi:
ac karnına ( sabah direk kalktıktan sonra ) cardio idmanı !!!!ü
bence en iyisi dietle kombine edildiginde süüüper etkili !!!!!
selamlar

Mekanizma basit enerjiyi mecburen yağlardan alıcak başka çaresi yokki ! :D

L-Carnitene- Gh max- Hydroxycut diyet cardio ve süper set çalışmaları sayesinde 45 günde 9 kilo verdim 7 cm belim inceldi. Çok memnun kaldım. Aslında glutamine ilavesi ile daha da iyi olurdu. Çünkü gh max'ın glutamine eksiği var.

Verdiğin kilodan çok belinin 7 cm incelmesi mutluluk verici.

Bu fazla ölçü kaybetmediğini gösterir.

Yanlız ben merak ediyorum. Hydroxycut kullanan arkadaşlar bir kere de günde 200 mg'dan 3 kez kafein kullanıp sonuçları yazarlar mı?

Ben hydroxycut kullanmadım; ama yakın zaman kafein kullanıp etkisine bakacağım.

Aldığım sonucu elbette yazarım; fakat hydroxycut kullanmadığım için bir karşılaştırma yapamam.

Luciano tekrar tebrikler.

İyi sporlar.

BEN animal cut+ clenbiterol yada ventolin+ tiromel 3lüsünü tek gecerim 3 haftada 4 kg 180 gr verebildim ama oda creatinin su tutmasından kaynaklandı ayrıca suplement destegimin kuvvetli olmasından ama sunu söyleyim...

karında 10 cm... bacaklarda 11 cm incelme oldu ayrıca enerji artısı gözlendi... efedrine oranla daha temiz bir ürün...

slm hydroxycut bu yağ yakıcının icinde domuz jeletininin olduğu bilgisini öğrendim bu konu hakkında bana bilgi verirmisiniz

aynısı optimum superior amino softgel icinde söyleniyor da bence öbnemli bir husus diil din acısından sonuta direk bariz et yemiyorsunuz.

L-Carnitene- Gh max- Hydroxycut diyet cardio ve süper set çalışmaları sayesinde 45 günde 9 kilo verdim 7 cm belim inceldi. Çok memnun kaldım. Aslında glutamine ilavesi ile daha da iyi olurdu. Çünkü gh max'ın glutamine eksiği var.
bıraz acarmısın kullanımın ıe ılgılı...

mbr arkadaşlar sizin aranıza yeni katılıyorum bi tavsiyede bende bulunmak istedim. Hersabah ac karnına bi ılık suyun ıcıne bir tatlı kaşıgı elma sırkesi konuldugunda zamanla yagların eridigini farkediceksiniz. ben deniyorum 2 haftada 2 kg verdim diye bilirim aksam yediden sonra yememek kaydıyla tami. Eger 7'den sonra acıktıgınızda bı kase yogurt ınsanı tok tutuyor dıye bilirim.

Back
Yukarı