Benim diyet döneminde uyguladığım sistem.. Ladasamara adlı arkaşımız sormuştu özel mesaj ile bende buraya yazmyı uygun gördüm arkadaşlar
Merhaba Body Building Konusunda elimden gelen her türlü anrenman ve diyet sistemi ve hatta bu işleri yaparken karşılaşacağınız psikolojil sorunlarla nasıl baş edilir bunları sizlrele elbette paylaşırım. Bu benim gibi bu spora gönül vermiş herkese yardımcı olmak beni mutlu eder.
Definisyon yaptığım zaman o dönem haftada 5 gün 3 lü süper set çalışıyordum her gün 2 adele grubu.
Sabahları 15 yumurta beyazı 2 haşlanmış patates 1 domates 1 salatalık bunu sabah leyin 1 er saat arayla yiyordum mideyi büyütmemek için
gün içerisinde 1.5 kg tavuk göğsü ve 2 kupa aşşağı yukarı her neskafe kupası 200 gram geliyor 5 - 6 öğünde yanında domates salatalık ve prinç lapası ile azar azar yiyordum canım çektiğinde akşam yatarken sadece 1 yeşil elma yiyordum bu arada sadece günde 5 gram tuz alıyordum . diyetin ilk 2 ayı bu şekil geçti son ayı tavuk göğsü miktarını 2 kilo princide 1 kupaya düşürdüm domates salatılığı azalttım Yeşil elmayıda kestim 1 ayda bu şekil devam ettim ve son 15 gün tuzu yumurta beyazını ve patestesi tamamen kestim princi ise günde yarım fincana düşürdüm sadece yarım fincan prinç lapası ve 2 yada 2 .5 kilo haşlanmış tavuk göğsü yiyordum zaten son 15 günde Gücüm ağırlık basmak için kalmamış ve çok agresif olmuştum ama o son o beş gün bacaklarıma kramp giriyordu o dönem hocam potasyum tableti almamı söyledi ama sakın kafanıza gÖRE SAKIN BUNU YAPMAYI POTASYUM TABLETLERİ FAZLASI KALP KRİzİNDEN GÖTÜRÜR.. Aman Sakın haa... Son 3 gün princide kestim ve sadece sabhtan akşama kadar tavuk göğsünü yiyordum yemek denirse çiğneyip su ile yutuyordum son gün resim çektireceğim gün 1 saat önce 1 2 tane Muz , kayısı ve birazda müsli yedim yalnız su imemiştim

daha sonra resim çektirdim diyet bitmiş kendime azmimi ıspatlamıştı ve doğru işkembe çorbası içmeye gitim yanında belki 2 3 ekmek yemişimdir 3 gün içerisinde Vucudum 14 kilo su tuttu ve ker tarafım şişti vucut su ve Tuz tuttu Ödem yaptı bu suyun vucuttan gitmesi 1 hafta 10 günümü aldı aslında yapılması gereken şey Tuzu hiç kesmemek ve diyeti bozarken dikkatli olmak.
iŞTE BÖYLE BENİM DİYET Maceram o diyetten sonra 2 kere daha diyet yaptım ama o kadar katı değil di dolayısı ile daka kalıcı bir definisyorn oluyordu kısmet olursa 1 ay sonra tekrar 2 aylık sıkı katı bir diyet yapacağım Şu an bana 2 aylık diyet yetiyor Şu an vucut yağ oranım % 16,5 .. Yukarıda YAPTIKLARIMIN DOĞRU OLDUĞUNU KESİNLİKLE SAVUNMUYORUM Birçok doktora ve diyetisyene göre saçmalıktan başka bir şey değil ama benim vucuduma o diyet iyi geliyor vucudum sertleşip sekilleniyor. Son olarak Bu diyeti yaparken oğluma pizza yedirirken elim az bir şey sucuk yada kaşarına gidiyordu kendimi tutuyordum çocuğuma pasta yedirirken pastanın üzerindeki çileğini ağzıma götürürken elimi öbür elimle çok tutup ağzımdan geri çektim dolabın başına gidip 1 - 2 tane üzüm tanesini ağzıma atmamak için çok kez savaştım irademle çevremdeki 1 tabak sulu taze fasulye yemeği yiyen birisine bile düşman oluyordum ama bunların hepsiyle baş edebildim zafer benimdi.. En çok sevdiğim içeçek Capucino bile içmiyordum sadece sütün içindeki yağı düşünerek. işte böyle arkadaşlar benim diyet hikayenm bu kadar..
Saygılar Sevgiler
Genişletmek için tıkla...