Xuqa
Üye
Merhaba arkadaşlar, hacim için dirty bulkingi daha çok öneriyorlar. Tabi akabinde alınan yağları yakabilecek bir definasyon programına ve iradeye sahipsek. Ben de buna sahip olduğumu düşünüyorum.
1-Temel bir dirty bulking beslenmesi nasıl olur ?
2-Bu beslenme sürecinde antrenman programım ne yoğunlukta(haftada kaç gün, ne zorlukta) olmalıdır ?
3-Göze alınabilir yağlanma miktarı ne düzeyde olur ? Yani aşırıya kaçtığımızı nasıl anlarız?
4-Bu süreçte kardiyo yapmamın bir sakıncası olur mu ? Bir faydası olur mu ? ( Haftada 2 gün yaparak yağlanmamızı azaltmak gibi bir şey mümkün olmayacaktır herhalde? Sonuçta bulkingde olacağız, kardiyo ile kalori miktarımızdan düşürmüş oluruz ki bu da hacimlenmeyi engeller değil mi ?
Ayrıca;
örneğin ben 70 likoyum, kaç kilograma gelince definasyona yönelmem gerekir ?
1-Temel bir dirty bulking beslenmesi nasıl olur ?
2-Bu beslenme sürecinde antrenman programım ne yoğunlukta(haftada kaç gün, ne zorlukta) olmalıdır ?
3-Göze alınabilir yağlanma miktarı ne düzeyde olur ? Yani aşırıya kaçtığımızı nasıl anlarız?
4-Bu süreçte kardiyo yapmamın bir sakıncası olur mu ? Bir faydası olur mu ? ( Haftada 2 gün yaparak yağlanmamızı azaltmak gibi bir şey mümkün olmayacaktır herhalde? Sonuçta bulkingde olacağız, kardiyo ile kalori miktarımızdan düşürmüş oluruz ki bu da hacimlenmeyi engeller değil mi ?
Ayrıca;
örneğin ben 70 likoyum, kaç kilograma gelince definasyona yönelmem gerekir ?