Dirty Bulking gunlugu (yeni)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KratosS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet arkadaslar suan dirty bulktayim 175 boy 55 kiloyum gunde en az 4000 kalori almaya calisiyorum kullandigim ilaclar METFORMIN VE VENTOLIN dir fazla yaglanmayi onlemek icin
Kahvalti
100 gram peynir 210 gram peynir keten tohumu ve baharat karisimi ustune 1 tatli kasigi zeytinyagi
20 adet zeytin
Yesil cay
Ara
650 gram meyveli kutu dondurma
Oglen
210 gram yumurta 100 gr kasar ve baharat karisimi ustune 1 t. Kasigi zeytin yagi
1 muz
2 bardak light cola
Ara
200 gram beyaz leblebi
Aksam
100-200 gram patates puresi
100 gram kirmizi et
100 gr kasar

3 gr metformin
3 gr ventolin

Metformin kullaniyorum ve bugunluk boyle oldu bi nevi cheatday :) ve 175 boy 55 kiloyum gerekirse definasyona girerim 5-6 ay sonra benim sevdigim vucut tarzi zaten bu estetiklikten ziyade guclu ve iri bir vucut o yuzden dirty bulk.

Sen rahat ol ilac kullaniyorum zaten ayrica bu karari 4 ay vg yapip bi sey elde edemedim o yuzden bu yola basvurdum dedigim gibi bu gunluk boyle zaten metformin sayesinde sekerler emilmiyo ventolinde yag yakiyo tabiki yaglanma olicak ama az ayrica gotunde pantalon durmasaydi
Anlardin ve ciddi anlamda guc artisina ihtiyacim var.

Ben bi zararini gormedim 1 aydir falan kullaniyodum ama madem dozu dusureyim oyleysse bende biliyorum mucize olmadigini :) tesekkurler yardimci oldugun icin

Back
Yukarı