Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar parktaki demirlerde dips hareketi yaparken göğsüme bi ağrı girdi ve göğsüm içine göçtü ve göğsümün tam altının çok az üstünde bi üçgen gibi çukurluk oluştu ( volkan ağzı sanki ) acaba bu hareketi benmi yanlış yaptım bu hareketi tam bilen biri nasıl yapılcağını incelikleriyle anlatabilirmi. bu arada göğsüm gitti Allah kahretseydide o hareketi yapmasaydım bide göğüs kası yapınca dahada çukur olacak off yandım.
2. fotoğraftaki gibi vücudun üst kısmı ön tarafta ve ayaklar arkada iniş kalkışlı bir videoda atayım anla , How to do a chest dip - YouTube bu videoda yapyıor tamamen göğsünü yatırma felan yok sadece o videoda vücut ayaklar ile çapraz şekilde gözüküyor o pozisyonu yakalamak önemli 22 saniyeden sonra yapılışına bak.