Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cihanozturk biz sana ayaklarını geriye ver diyoruz san bize dizlerimi karnıma doğru çekip dips yapmam, hareket göğüse daha etki yapmaz mı? diyorsun.ayrıca dips aralığını nasıl deyiştirmeyi düşünüyorsun.
dips aletinin tutulan yerleri açılı yani dardan genişe doğru gidiyor sorumu bu sebeple sormuştum. musclefitness dergisinin nisan 2011 sayısında antreman detayında "dizleri bükerek bacakları içe doğru kıvırmak vücudu öne doğru iter ve bu da vücudu daha yatay duruma getirir göğüs üzerindeki baskıyı arttırır" diye yazıyor. bugün bu yazılanları denedim fakat etkiyi göğüslerimde istediğim gibi hissedemedim bu sebeple sizlere danışayım dedim halil98 adlı arkadaşım.
aynı şeyi söylemiyorsun arkadaşım sen ayakları geri ver diyosun dergide ise bacakları yani dizleri kendine doğru çekip şınav pozisyonuna yakın bir duruş alarak yazıyor. neyse yorumlarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar..
hafif öne eğilip yaparsanız göğüslere vuruyor zaten dipsten yere inince göğüsler balon gibi oluyor,dimdik durup gözleriniz karşıya bakıcak şekilde yaptıgınız direk triceps e az da olsa göğse vuruyor