Dikkat.lütfen sigara Içen Herkes Buraya Bir Baksin

Mancınık ben dün ve bugün birer tane içtim sadece iyi gidiyor yani bir pakete yakın içiyordum istersen gel yarından itibaren bırakalım tamamen ne dersin.

vallahi varım desem nasıl olsa bir kaç gün sonra tatile gidecem ve arkadaşlar orada sigara tiryakileri daha sonraya bıraksam bu sefer balıkesirdeki arkadaşlar devreye giriyor.Gerçekten zor bir durum herkese kolaylıklar diliyorum.

centaur tamamdır abi bizim baslangımız yarın.yani yarın yeni sayfa açıyoruz ve bu işi yapıyoruz.yarın gündüzden foruma giremiycem ama akşam burda olurum gene haberleşiriz.bende zaten içimi üşütmüşüm içsemde bi tat almıyorum bende iki gündür çok az içtim ve bugun bu dakkadan sonra bitiyo.hadi hayırlısı.bakalım 2. gurp ne yapacak.

centaur ne yaptın 2. güne ben güzel basladım sende durum ne.ben beklediğim kadar zorlanmadım umarım sende zorlanmamıssındır.

bende varım arkadaşlar sizinle birlikte hiç sigara içmemeye yanlız tek sorun benim hayatımda hiç sigara içmemiş olmam ama siz bırakana kadar başlamam söz veriyorum hyper_

Aklınız varsa bırakın arkadaslar ben 2 yıl içtim daha sonra 1 yıla yakın çok az içtim 2-3 aydırda ağzıma sürmedim ama öyle lanet bir şeyki siz onu bırakıyorsunuz o sizi bırakmıyor.Bir şekilde her canınız sıkıldığında aklınıza geliyor. 20 yıl once bırakan kişiler bile bunu söylüyor.

bende varım arkadaşlar sizinle birlikte hiç sigara içmemeye yanlız tek sorun benim hayatımda hiç sigara içmemiş olmam ama siz bırakana kadar başlamam söz veriyorum hyper_

tesekkurler Serious_Sam bizim yanımızda olman çok güzel umarım hiç baslamassın bak yoksa bi baslıkta sen açardın burda :)

tesekkurler Serious_Sam bizim yanımızda olman çok güzel umarım hiç baslamassın bak yoksa bi baslıkta sen açardın burda :)
önemli değil mancınık:) sigarayı hiç sevmiyorum, insanlarında kendi sağlığını, başkalarının sağlığını tehlikeye atmamasını istiyorum. ufacıkta olsa motive edebildiysem sizi ne mutlu bana :)

hakikaten bu gibi güzel konusmalar bizi motive eder biz centaurla birlikte cumartesi birlikte son içişimizi yaptık ve bu işte kararlıyız.

Dikkat.jpg
20.dk.sonra...Kan basıncı ve kalp atışları düzelir.
Dikkat.jpg
8 saat sonra...Kandaki nikotin ve CO miktarı yarıya düşer.
CO vücuttan tamamen atılır.
AC sigara kaynaklı mukusu tamamen temizlemeye başlar.
Dikkat.jpg
24 saat sonra...Kalp krizi riski azalmaya başlar.
Dikkat.jpg
48 saat sonra...Vücut nikotinden tamamen temizlenir.
Dikkat.jpg
72 saat sonra...Nefes almak kolaylaşır, enerji seviyesi yükselir.
Dikkat.jpg
2-12 hafta sonra...Kan dolaşımı daha sağlıklı gerçekleşir.
Yürümek ve koşmak kolaylaşır.
Dikkat.jpg
3-9 ay sonra...Öksürük ve göğüsteki hırıltı azalır.
Nefes alma sorunları iyileşir.
Dikkat.jpg
1 yıl sonra...Kalp hastalığı riski yarıya iner.
Dikkat.jpg
2-4 yıl sonra...İnme riski büyük oranda düşer.
Dikkat.jpg
10 yıl sonra...Ölüm riski hiç içmeyenler ile aynı olur.

hakikaten bu gibi güzel konusmalar bizi motive eder biz centaurla birlikte cumartesi birlikte son içişimizi yaptık ve bu işte kararlıyız.
tebrik ediyorum sizi inşallah başarılıda olacaksınız. nede olsa sporcu adamlarsınız normal insana göre mukavemetiniz daha yüksek. weightlifter ayrıca spor yapan insanların içme isteği spor yapmayanlarınkine göre daha yüksek oluyormuş, bu da avantajınız. başarılar:)

tebrik ediyorum sizi inşallah başarılıda olacaksınız. nede olsa sporcu adamlarsınız normal insana göre mukavemetiniz daha yüksek. weightlifter ayrıca spor yapan insanların içme isteği spor yapmayanlarınkine göre daha yüksek oluyormuş, bu da avantajınız. başarılar:)

Serious_Sam kardeşim çok sağol.yanlız cümlede bi terslik yokmu?bak bugun konu dısında Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bir başlık açtım bi göz at istersen :D tekrar tesekkurler.;)

Serious_Sam kardeşim çok sağol.yanlız cümlede bi terslik yokmu?bak bugun konu dısında Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bir başlık açtım bi göz at istersen :D tekrar tesekkurler.;)
doğru yanlış yazmışım:D bir ara yemeğe gittimde mesajına çok geç cevap yazmış olmamak için acele yazdım döndüğümde, o nedenle olmuş olacak:) bir daha olmaz kusura bakma:o :D

Bende 3-4 günden beri hiç içmedim gerçekten iyi gidiyor, sigarayı bırakınca duyduğunuz yoksunluk hissi hızla azalıyor, sadece en fazla bir hafta irade kullanmaya gerek var sonra eğer başlarsanız tamamen şeytana uymuşsunuzdur. MANCINIK a bu işe vesile olduğu için teşekkür ediyorum.

Bende 3-4 günden beri hiç içmedim gerçekten iyi gidiyor, sigarayı bırakınca duyduğunuz yoksunluk hissi hızla azalıyor, sadece en fazla bir hafta irade kullanmaya gerek var sonra eğer başlarsanız tamamen şeytana uymuşsunuzdur. MANCINIK a bu işe vesile olduğu için teşekkür ediyorum.

beni yanlız bırakmadığınız için ben size tesekkurederim. sonuda gelecek insaallah bu işin sadece biraz sabır.

Back
Yukarı