C
CENTAUR
Guest
Mancınık ben dün ve bugün birer tane içtim sadece iyi gidiyor yani bir pakete yakın içiyordum istersen gel yarından itibaren bırakalım tamamen ne dersin.
bende varım arkadaşlar sizinle birlikte hiç sigara içmemeye yanlız tek sorun benim hayatımda hiç sigara içmemiş olmam ama siz bırakana kadar başlamam söz veriyorum hyper_
önemli değil mancınıktesekkurler Serious_Sam bizim yanımızda olman çok güzel umarım hiç baslamassın bak yoksa bi baslıkta sen açardın burda![]()
tebrik ediyorum sizi inşallah başarılıda olacaksınız. nede olsa sporcu adamlarsınız normal insana göre mukavemetiniz daha yüksek. weightlifter ayrıca spor yapan insanların içme isteği spor yapmayanlarınkine göre daha yüksek oluyormuş, bu da avantajınız. başarılarhakikaten bu gibi güzel konusmalar bizi motive eder biz centaurla birlikte cumartesi birlikte son içişimizi yaptık ve bu işte kararlıyız.
tebrik ediyorum sizi inşallah başarılıda olacaksınız. nede olsa sporcu adamlarsınız normal insana göre mukavemetiniz daha yüksek. weightlifter ayrıca spor yapan insanların içme isteği spor yapmayanlarınkine göre daha yüksek oluyormuş, bu da avantajınız. başarılar![]()
doğru yanlış yazmışımSerious_Sam kardeşim çok sağol.yanlız cümlede bi terslik yokmu?bak bugun konu dısında Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bir başlık açtım bi göz at istersentekrar tesekkurler.
![]()
bende varim,beni despo nun gurubuna koyun ama bizim gurubu da biraz sonlara atin,bu ara biraz stress varda.
Bende 3-4 günden beri hiç içmedim gerçekten iyi gidiyor, sigarayı bırakınca duyduğunuz yoksunluk hissi hızla azalıyor, sadece en fazla bir hafta irade kullanmaya gerek var sonra eğer başlarsanız tamamen şeytana uymuşsunuzdur. MANCINIK a bu işe vesile olduğu için teşekkür ediyorum.