Merhaba arkadaşlar.yaş 29 Boy:184 kilo:88,5 fit bir vücudum var.Geçen yıl almış olduğum dumbell setiyle netten bulduğum programlarla evde vücut çalışmaya başlamıştım.8 ay kadar çalıştıktan sonra vücudum belli bir noktadan sonra tepki vermez oldu ve salona geçmeye karar verdim.Bu sürecte kol ölçüm 29 cm den 35 cm ye geldi ve durdu.Ramazan ayında çalışmayı bıraktım 1 ayda 4 kilo kadar kaybım oldu kol ölçüm 34 e düşmüştü.
3 aydır salona gidiyorum güç artışı olduğunu görüyorum fakat kas oranımda ve ölçümde değişme olmuyor.
Salonda tanita bc418 tartı aleti var onunla her ay sonu kontrol ediyorum 3 ayda 3 kilo aldım ama kaslarda hic değişme olmadı hatta 0,2 gibi azalmalar var .Yağ oranım salona başladığımda 10,3 dü şuan 13 küsur.yani sırf yağ olarak kilo almışım.Amacım hacim kazanmaktı biraz kilo almak istiyordum bu yüzden ayda 1 kilo alacak şekilde kendime beslenme programı yapmıştım iyide çalışıyorum bunda sıkıntı yok ama kas artışı olmayışı moralimi bozuyor.
Yaklaşık 2800 kalori 130-140 gr kadar protein alıyorum
Haftada 3 gün spora gidiyorum salondaki hoca her ay programda değişiklikler yapıyor.
şuan
göğüs triceps
sırt biceps
bacak omuz
toplam 32 hareket 10 tekrar şeklinde
sıkıntı nerede yardımcı olursanız sevinirim
3 aydır salona gidiyorum güç artışı olduğunu görüyorum fakat kas oranımda ve ölçümde değişme olmuyor.
Salonda tanita bc418 tartı aleti var onunla her ay sonu kontrol ediyorum 3 ayda 3 kilo aldım ama kaslarda hic değişme olmadı hatta 0,2 gibi azalmalar var .Yağ oranım salona başladığımda 10,3 dü şuan 13 küsur.yani sırf yağ olarak kilo almışım.Amacım hacim kazanmaktı biraz kilo almak istiyordum bu yüzden ayda 1 kilo alacak şekilde kendime beslenme programı yapmıştım iyide çalışıyorum bunda sıkıntı yok ama kas artışı olmayışı moralimi bozuyor.
Yaklaşık 2800 kalori 130-140 gr kadar protein alıyorum
Haftada 3 gün spora gidiyorum salondaki hoca her ay programda değişiklikler yapıyor.
şuan
göğüs triceps
sırt biceps
bacak omuz
toplam 32 hareket 10 tekrar şeklinde
sıkıntı nerede yardımcı olursanız sevinirim