coder dedi:Üst sırtımda kamburlaşma var gibi dik duramıyorum fazla. Dik durmak için ve düz bir sırt için ne yapmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
sağol cevabın için. Bunu mutlaka denicem. Başka fikri olan yokmu?teo dedi:coder dedi:Üst sırtımda kamburlaşma var gibi dik duramıyorum fazla. Dik durmak için ve düz bir sırt için ne yapmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ters mekik yapın.
Yaparken hareketin simetrik olmasına özellikle dikkat edin.
En üst noktada belinizle beraber tüm sırtınızın da simetrik ve tam kasılmasını sağlayın.
Başınızı ve boynunuzu dahi mümkün olduğu kadar geriye götürün.
teo dedi:coder dedi:Üst sırtımda kamburlaşma var gibi dik duramıyorum fazla. Dik durmak için ve düz bir sırt için ne yapmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ters mekik yapın.
En üst noktada belinizle beraber tüm sırtınızın da simetrik ve tam kasılmasını sağlayın.
FleXoR dedi:teo dedi:coder dedi:Üst sırtımda kamburlaşma var gibi dik duramıyorum fazla. Dik durmak için ve düz bir sırt için ne yapmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ters mekik yapın.
Yeni biri için kesinlikle ters mekik tavsiye etmem ters mekik düz bir sırt anlamına gelmediği gibi sakatlanmış bir bel anlamına gelebilir ancak ve ancak güçlü bir abdominalleri bulunan ve tecrübe edinmiş kişiler gerekli strechingten sonra ters mekik yapabilirler fakat etkisinden çok zararı vardır
vucudumuzu kemikler ayakta tutmaz kaslar tutar itici ve çekici kas gurupları sayesinde omur spaymı düz ve dik vaziyette durur vucudun düz durması için abdominaller göğüs omuz ve sırt kaslarının kuvatli olması ve değişik zamanlarda çalışması gerekir