Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar dik durmak için ne yapmam lazım bir arkadaşım hergün barfiks demirine asılarak halletmiş bende alt sırt çalışılarak dik durabileceğime inanıyorum o yüzden idman sonunda ters mekik çalışıyorum sizce faydası olurmu
merhaba arkadaşlar dik durmak için ne yapmam lazım bir arkadaşım hergün barfiks demirine asılarak halletmiş bende alt sırt çalışılarak dik durabileceğime inanıyorum o yüzden idman sonunda ters mekik çalışıyorum sizce faydası olurmu
Kesinlikle ve kesinlikle her antrenmanından sonra sırt esneme hareketleri yap arka omzunu çalıştırmaya odaklan ve sırt egzersizinin olduğu gün hareket aralarında bir arkadaşından yardım alıp da yapabilirsin, düz bir bench e otur arkana pilates topunu al arkadaşın iki kolunu da geriye doğru çeksin ve gün içinde omuzlarını asağıya ve geriye çekerek durmaya özen göster.
barfiks çek
antreman sonrası barfiks asılışı ap
ters mekik çek
mide ve sırt kaslarını güçlendir
eğik oturma
dik ürümeyi aklından çıkarma
ozaman değnek gibi olursun
tabi bunlar zaman alır