Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şöyle açıp bir biceps göstersen güzel bir motivasyon olurdu bizler için, önkollarda çok güzel, omuzların zaten en kuvvetli yerin, aynen devam.
Amaaa o önkollara şahane kalflar yakışır, kalfları şişirirsen çok şık olur, daha öncede demiştim, kısa ve orta boylu arkadaşlarda kalf kolay gelişir, eminim o bölgeye az bir ağırlık versen, süratle büyüyecek
Karasan, yorumların her zaman beni daha sıkı calısmak icin motive ediyor sagol oncelikle.. thums: kalfları şişirirsen çok şık olur demiştin evet bende yaklasık 3 ay once basladım calısmaya kalflarım cok zayıftı ama dedigin gibi 3 ayda bayagı degisim gosterdi.. bu yıl benim bacak yılım olacak.. su anda hayatımın en kötü sezonunu geciyorum, 2 haftada 1 antremana gittiğim oluyor , para nedeniyle dogru durust beslenemiyorum.. en önemlisi OSS ye hazırlanıyorum bir de.. formum cok kotu yaza gore.. ama yaklasık 1.5 - 2 ay sonra 3 hardcore antremanlara, sıkı beslenmeye baslıycam insallah.. su an herseyim oss ye baglı oss de iyi bir puan alırsam ilerde beni kimse tutamaz :evil:
fdd türkiye say-2 birincisine 50.000 YTL burs vericekmiş.. hyper_
çok çalışmam lazım