JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Desteğe İhtiyacı Olan Beslenme Programım
Herkese öncelikler merhabalar,
1 yıldır bu sporla uğraşmaktayım ve yemek programımı sürekli kendim hazırladım ve ilk başladığımda 91 kilo yağları sarkmış birisiydim şuan 81 kiloyum uzaktan bakıldığında güzel vucuda sahip ama yakından bakıldığında hala yağları olan bir vucuda sahibim ve bu yağlardan kurtulmak istiyorum sizlerden ricam yemek programımı değerlendirmeniz şimdiden teşekkür ederim..
Sabah Kahvaltısı: 10.00
*Aç karnına 500 ml su
*5 tane haşlanmış yumurta beyazı
*50 gr lor peyniri
Antraman Öncesi: 17.30
*Nescafe 2si1 arada
Antraman: 18.00
-------------------
Antraman Sonrası: 19.30
*1 adet sade soda
*5 tane haşlanmış yumurta beyazı
*50 gr lor peyniri
*250 gr tavuğun beyaz eti (gögüs)
*1 porsiyon buharda pişmiş bulgur pilavı
Bu yemek listesini 3 aydır uyguluyorum yağ oranı azaldı biraz ama beklediğim gibi olmadı sizlerinde eklemeleri veya önerileri olursa sevinirim.
-Protein tozu,Karbonhidrat,L-Carnite kullanmıyorum
-Günlük sporda 20 dk hızlı yürüyüş ve 5 dk elliptic yapmaktayım daha sonra programa geçiyorum
Son düzenleme: 10 Nisan 2014
Hey sen ;
Cumartesi antremanına hazır olabilmek için cuma geceleri hep erken yatıyorsun
Hergün yorgun bir şekilde eve gelip bacaklarını uzatıp dinlenmek yerine kendine özel yemek yapmakla uğraşıp duruyorsun bunun üstüne birde hergün yanında yemeğini taşıyıp olur olmaz yerlerde yemek zorunda kalıyorsun
Dostlarınla dışarıya çıktığında birinin morali bozukken herkes alkol içip çerez yerken sen sade soda içip ortama bile ayak uyduramıyorsun
Kız arkadaşınla kavga ediyosun için içini yerken spora gitmek zorunda olduğunu hissediyosun ama bi tarafın gitmek istemiyor oturup kız arkadaşınla ettiğin kavgaya üzülmek istiyor ama sen zorunda olduğun için kalkıp spora gidiyorsun
Herkes dışarda karşında yağlı şekerli yiyecek ve içecekleri gözünün içine bakarak tüketirken sana uzattıklarında yok ben yemem veya spor yapıyorum kullanmıyorum şeker diyip geçiştiriyosun ama bir tarafın sürekli yemek istiyor
Arkadaşların çevrendekiler hatta ailen bile sana hayatın boyunca böylemi devam ediceksin diyorlar ama sen evet malesef diye geçiştiriyosun ama bazende düşünüyorsun hatta sporu bile bırakmak bazen aklına geliyor
Bazende arkadaş ortamında o kadar spor yapıyosun ama benim vucudum senden daha iyi diyen birisi karşına çıkıcak kesin anatomisi güzeldir ama o kendini hard bodyci sanıcak hane şu spor salonunda 5 kilo ile bench press giren herşeyi yiyip içinler varya onlardan ama ona bunu açıklamayacaksın çünkü o anlamıcak ama seni ezmiş gibi yapıcak ve sende lafları yutup durucaksın
Şimdi bu kadar disipline ve acıya katlanan sen bunların hiç birini umursamayaksın çalıştığın ağırlığa 1 ağırlık daha takmanın tam zamanı değilmi sence? Yoksa anatomisi güzel olup kendini bişey sanan spor salonuna gidip 5 kilo ile bench press giren fame cocuklardan lafmı yiceksin? Düşünsene sevgiline bile üzülemiyosun sen bu kadar bir disipline sahipken 5 kilo ile bench press giren birisi seni yerle bir edicek bence şuan düşündün ve spor salonuna gittiğin zaman aklına bu yazı gelicek o bardaki kilo birden artıcak çünkü hırs yaptın ve setini yaparken çektiğin yanma acısından zevk almaya başladın dostum düşünmeye devam et arkadaş ortamında içemediğin birayı düşün kendi doğum gününde yiyemediğin pastayı düşün sana çevrende sporla kafayı yemiş diyenleri düşün ya o barın altında acıyı çekerken zevk al yada bu yukardaki maddeleri çekerek sadece acı çek ve o 5 kilo ile bench press yapan çocuk karşısında yerle bir ol ama şunuda asla unutma hedefine ulaştığında çevrendekiler sana imrenerek bakacaklar yanından geçtiğin bir kere bakmakla yetinmeyecek ve dönüp birdaha bakacak! Tercih senin?
İletişim için : [email protected]
Ayrıyetten eklemeyi unuttum günlük 3 litre su tüketiyorum..
Hey sen ;
Hergün yorgun bir şekilde eve gelip bacaklarını uzatıp dinlenmek yerine kendine özel yemek yapmakla uğraşıp duruyorsun bunun üstüne birde hergün yanında yemeğini taşıyıp olur olmaz yerlerde yemek zorunda kalıyorsun
Dostlarınla dışarıya çıktığında birinin morali bozukken herkes alkol içip çerez yerken sen sade soda içip ortama bile ayak uyduramıyorsun
Kız arkadaşınla kavga ediyosun için içini yerken spora gitmek zorunda olduğunu hissediyosun ama bi tarafın gitmek istemiyor oturup kız arkadaşınla ettiğin kavgaya üzülmek istiyor ama sen zorunda olduğun için kalkıp spora gidiyorsun
Herkes dışarda karşında yağlı şekerli yiyecek ve içecekleri gözünün içine bakarak tüketirken sana uzattıklarında yok ben yemem veya spor yapıyorum kullanmıyorum şeker diyip geçiştiriyosun ama bir tarafın sürekli yemek istiyor
Arkadaşların çevrendekiler hatta ailen bile sana hayatın boyunca böylemi devam ediceksin diyorlar ama sen evet malesef diye geçiştiriyosun ama bazende düşünüyorsun hatta sporu bile bırakmak bazen aklına geliyor
Bazende arkadaş ortamında o kadar spor yapıyosun ama benim vucudum senden daha iyi diyen birisi karşına çıkıcak kesin anatomisi güzeldir ama o kendini hard bodyci sanıcak hane şu spor salonunda 5 kilo ile bench press giren herşeyi yiyip içinler varya onlardan ama ona bunu açıklamayacaksın çünkü o anlamıcak ama seni ezmiş gibi yapıcak ve sende lafları yutup durucaksın
Şimdi bu kadar disipline ve acıya katlanan sen bunların hiç birini umursamayaksın çalıştığın ağırlığa 1 ağırlık daha takmanın tam zamanı değilmi sence? Yoksa anatomisi güzel olup kendini bişey sanan spor salonuna gidip 5 kilo ile bench press giren fame cocuklardan lafmı yiceksin? Düşünsene sevgiline bile üzülemiyosun sen bu kadar bir disipline sahipken 5 kilo ile bench press giren birisi seni yerle bir edicek bence şuan düşündün ve spor salonuna gittiğin zaman aklına bu yazı gelicek o bardaki kilo birden artıcak çünkü hırs yaptın ve setini yaparken çektiğin yanma acısından zevk almaya başladın dostum düşünmeye devam et arkadaş ortamında içemediğin birayı düşün kendi doğum gününde yiyemediğin pastayı düşün sana çevrende sporla kafayı yemiş diyenleri düşün ya o barın altında acıyı çekerken zevk al yada bu yukardaki maddeleri çekerek sadece acı çek ve o 5 kilo ile bench press yapan çocuk karşısında yerle bir ol ama şunuda asla unutma hedefine ulaştığında çevrendekiler sana imrenerek bakacaklar yanından geçtiğin bir kere bakmakla yetinmeyecek ve dönüp birdaha bakacak! Tercih senin?
Yardımcı olucak kimse yokmu arkadaşlar?
Hey sen ;
Merhabalar,
Yeni bir üyeyim fakat bir süredir beslenme konusuyla ilgilenmekteyim. Öğün sayınız dikkatimi çekti, gün içerisinde sadece 2 öğün mü tüketiyorsunuz acaba? Eğer öyle ise metabolizmanızı hızlı tutmak adına öğünlerinizi artırmanızı öneririm. Ayrıca öğün içerikleriniz bence gayet uygun gözüküyor fakat; bunlarda da belli aralıklarla değişiklikler yapın. Kendinize uygun yağsız yoğurt ve yulaf ezmeli karışımlar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca antrenmanlarınızda kardiyoya da önem verebilir, yağlı bulduğunuz bölümleri çalıştırabileceğiniz hareketleri deneyebilirsiniz.
Tüm bunların dışında 20 dk hızlı yürüyüş yerine kademeli olarak değişik hızlar deneyin. Önce yavaş yürüyün sonra hızlı yürüyün ve daha sonra koşun. En fazla kalorinin bu şekilde yakılabildiğini düşünüyorum.
Kendi uyguladıklarımı ve okuduklarımı düşününce ilk aklıma gelenler bunlar, umarım yardımcı olur.