Ders sebebiyle antremanlari birakiyorum. Kas kuculmesi hakkinda sorularim.

Arkadaslar imzamda gordugunuz olculerde, 4,5 ay vucut gelistirmeyle ugrastiktan sonra vucut gelistirmeyi birakiyorum.

Bunun sebebi kendimi artik derslere verecek olmam. ( Son senem )


Kas kaybi hakkinda sorularim var.

1 - Imzamdaki olculerimde en fazla veya en az ne kadar azalma olur?

2 - Gunde 10 - 15 dakika barfiksle kas kaybı yasamadan seneyi gecirebilir miyim?

3 - Kas kaybi yasamamam veya en aza indirmem icin tavsiyeleriniz var mi?

4 - En kotu sartlar dusunulecek olursa vucudum basladigim halime mi doner?

5 - Hic kas kaybetmeme ihtimalim var mı? (Duzenli beslenmeyle)



Tesekkurler.
 
Evde sürekli oturup ders çalışacaksın sanırım. Kilo almamaya bak protein ağırlılkı beslen 24 saat ders çalışmayacaksın herhalde arada sırada dışarı çık yürüyüş yap barfiks şınav , mekik gibi hareketlerde yapa bilirsin kolay gelsin.
 
Sana tavsiyem kendini derslere verdigin donemde aslinda spora agirlik ver. kafan rahatlasin , hormonlarin daha aktif olsun, profesyonel degilsin, ama haftada 4-5 saat salon icin ayiracak vaktin olacaktir mutlaka. Onun icin nasil kas korurum yerine, nasil kafami bosaltirim, nasil derslerden bunalmadan verim alirima yonel.
Sonucta sen yaris ati degilsin, 24 saat ders calismiyacaksin.Mutlaka ve mutlaka 4 saat ayirabilecegini sen de biliyorsundur.
Spor sagliktir, saglam kafa saglam vucutta bulunur diye bosuna soylenmemistir.
 
Sana şöyle söyliyim düzgün beslensen bile çalışmadığın sürece kas kaybı yaşayacaksın ve küçülecek yağlanmaya başlayacaksın 1 yıl içerisinde .
Başladığın zaman daha iyi toparlayacaksın aynı seviyeye o sürede ulaşamazsan bile .
Süre ve zaman senin yapına bağlı .

Evde dumbell prog. veya vücut ağırlığı ile çalışırsan bunu min. düzeye indirirsin .
Ama tavsiye etmem bunlarla uğraşacağına 1 sene bırak derslere çalış sonra salona başla .
 
Back
Yukarı