Derim Çok Kalın

M0ssento

Yeni Üye
Merhaba.3-4 Yıl önce obezdim sonra yağ yaktım ve kilo verdim.Şu an normalim.Vücudumda az yağ var fakat önceden çok kilolu olduğum için derim çok kalın.Derimi nasıl inceltebilirim ?

Yardımcı olabilecek birisi yok mu ?

Dostum ben de senin gibi kiloluydum kilo verdim fakat yinede o deri çok zor inceliyor. Örneğin karnımın üzerindeki deri. Çok sıkı diyet yapınca yavaş yavaş inceliyor fakat çok sabır isteyen birşey.

Bence bu gendtiktir
deri kalınlığını farkedecekkadar değiştiremezsin
ancak deri altındaki yağ tabakasını zamanla
İnceltebilirsin

Sikintiyi anlayabiliyorum . Soyle anlatayim yilalrdir obez oalrak gezerken depolanan deri alti yagini atmak o akdar hizli yontemler ile mumkun olmuyor. Cok siki temiz (clean) beslenme izleyerek uzun surede sabirli olarak bu dertten kurtulabilirsin.

Sikintiyi anlayabiliyorum . Soyle anlatayim yilalrdir obez oalrak gezerken depolanan deri alti yagini atmak o akdar hizli yontemler ile mumkun olmuyor. Cok siki temiz (clean) beslenme izleyerek uzun surede sabirli olarak bu dertten kurtulabilirsin.

Hocam bu konuda bir yardımcı olabilirmisiniz.Egzersiz,beslenme programı vs.

Hocam bu konuda bir yardımcı olabilirmisiniz.Egzersiz,beslenme programı vs.

Hepsi forumda var Mossento. Zaten sen eski uyelerdensin. Herseyin yerini biliyorsun.

Beslenmeni duzelt, idman temponu arttir.Agirli ve cardioyu iyi harmanla.

Eger yok ben bilmiyorum diyosan.Yeni baslayanlardaki tum sabit basliklari tekrar gozden gecir.

Back
Yukarı