Yorumlarınız için teşekkür ederim . Dün biraz araştırma yaptım ve bir iki kişinin önerisiyle hem çatlak hem sıkılaşmak için aktardan bir kaç tane yağ alıp ( portakal , tarçın , kekik , karabiber , zeytinyağı ) karıştırdım . Bunları sıkılaştırmak istediğim bölgeye sürüp üzerine streç film ile kapatcam . Bu şekilde 1 saat bekledikten sonra soğuk bir duş alcam . Faydasını görürsem eğer buradan da yazarım .
Ayrıca şu anda Grende yağ yakıcı kullanıyorum , salona ise haftada 6 gün gidiyorum . 3 gün fullbody + 1 saat cardio , cumartesi ayak + cardio , diğer günler ise sadece cardio olarak çalışıyorum . Yemek programım ise şöyle ( diyet demeyi sevmiyorum , o kelimeyi kullanınca nedense motivasyon düşüklüğü oluyor bende ) :
Sabah ( 8 - 9 )
2 kaşık yulaf ezmesini 1.5 2 bardak sütle karıştırıp yiyorum .
Öğlen (12:30 - 13:30 )
3 yumurta 1 tanesinin sarısı
80,90 gr. sade lor
doymazsam yanında 1 tane salata
Akşam ( 5:30 - 6:30 )
1

150,200 gr tavuk göğüsü yanında 1 kase yoğurt , olursa salatalık
2

Ton balığı + sebze
3

Cardioyu az yaptığımı düşündüğüm zamanlarda 1 kase yoğurdun içine 1 yeşil elma çok açsam yanınada havuç rendeleyip tarçında atıp karıştırıyorum .
Eğer yanşılarım varsa düzeltirseniz sevinirim . Şimdiden sağolun .[DOUBLEPOST=1493764668][/DOUBLEPOST]
sevgili kardesim, deri sıkılastırıcı kremler var. Gercekten cok etkili. Kardio antremanlarından sonra soguk su ile yıkan ve bu kremleri kullan. Sıkılastırıcı kremler gercekten cok işe yarıyor.
Yorum için teşekkürler . Kremlerden bahsetmişsiniz eğer bildiğiniz krem varsa kullanıp faydasını gördüğünüz ismini yazabilir misiniz .