Deri Sarkması Oluşmadan Nasıl Önlerim ?

Merhaba arkadaşlar ben İbrahim 21 yaşındayım küçüklüğümden beri kilolu olarak hayatıma devam ettim . Tartıda en yüksek gördüğüm kilo 136 . Üniversite için gittiğim yerde elbise bakarken girdiğim 6 7 dükkanda da bana göre elbise olmadı , bende artık zayıflamam gerektiğine karar verdim . Şuanda 117 kiloyum fakat derilerim sarkıcak diye korkuyorum . Önlem olarak her gün soğuk su ile 1 dakika vücudumu yıkıyorum ve hocamın önerdiği içinde omega 3 ve çinko bulunan Magnezic ilacını alıcam . Sizce sarkmalar başlamadan önce ne gibi önlemler alabilirim önerilerinizi bekliyorum ...

acele şok yöntemlerden kaçın ve bol su iç o zaman bişi olmaz derin daha genç hızlı toparlar endişe etme.sarkma genede çok hızlı kilo verilen mide ameliyztı gibi yöntemlerden sonra olur. sporla diyetle yavaş yavaş verirsen hiç bişicik omaz.

sen sağlıklı kilo verdiğin sürece (ayda 4-6 kilo) sarkma olacağını bende düşünmüyorum ama yine de spor salonundaki hocalardan ziyade bi cildiye doktoruna gidip bi sohbet etmen
sonradan oluşacak sorunlardan ziyade bir yola girmişsin önlemi varsa en doğru şekilde önceden al
spor hayatında başarılar dostum

sevgili kardesim, deri sıkılastırıcı kremler var. Gercekten cok etkili. Kardio antremanlarından sonra soguk su ile yıkan ve bu kremleri kullan. Sıkılastırıcı kremler gercekten cok işe yarıyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim . Dün biraz araştırma yaptım ve bir iki kişinin önerisiyle hem çatlak hem sıkılaşmak için aktardan bir kaç tane yağ alıp ( portakal , tarçın , kekik , karabiber , zeytinyağı ) karıştırdım . Bunları sıkılaştırmak istediğim bölgeye sürüp üzerine streç film ile kapatcam . Bu şekilde 1 saat bekledikten sonra soğuk bir duş alcam . Faydasını görürsem eğer buradan da yazarım .

Ayrıca şu anda Grende yağ yakıcı kullanıyorum , salona ise haftada 6 gün gidiyorum . 3 gün fullbody + 1 saat cardio , cumartesi ayak + cardio , diğer günler ise sadece cardio olarak çalışıyorum . Yemek programım ise şöyle ( diyet demeyi sevmiyorum , o kelimeyi kullanınca nedense motivasyon düşüklüğü oluyor bende ) :

Sabah ( 8 - 9 )
2 kaşık yulaf ezmesini 1.5 2 bardak sütle karıştırıp yiyorum .

Öğlen (12:30 - 13:30 )
3 yumurta 1 tanesinin sarısı
80,90 gr. sade lor
doymazsam yanında 1 tane salata

Akşam ( 5:30 - 6:30 )
1:)150,200 gr tavuk göğüsü yanında 1 kase yoğurt , olursa salatalık
2:)Ton balığı + sebze
3:)Cardioyu az yaptığımı düşündüğüm zamanlarda 1 kase yoğurdun içine 1 yeşil elma çok açsam yanınada havuç rendeleyip tarçında atıp karıştırıyorum .

Eğer yanşılarım varsa düzeltirseniz sevinirim . Şimdiden sağolun .[DOUBLEPOST=1493764668][/DOUBLEPOST]
sevgili kardesim, deri sıkılastırıcı kremler var. Gercekten cok etkili. Kardio antremanlarından sonra soguk su ile yıkan ve bu kremleri kullan. Sıkılastırıcı kremler gercekten cok işe yarıyor.
Yorum için teşekkürler . Kremlerden bahsetmişsiniz eğer bildiğiniz krem varsa kullanıp faydasını gördüğünüz ismini yazabilir misiniz .

diyetin güzel de seni dinç tutacak bişey yemiyorsun ya halsizlik baş dönmesi göz kararması olmuyor mu gün içerisinde
tek karbonhidratın yulaf sayılabilir yani anca enerji girmiyor vücuda

diyetin güzel de seni dinç tutacak bişey yemiyorsun ya halsizlik baş dönmesi göz kararması olmuyor mu gün içerisinde
tek karbonhidratın yulaf sayılabilir yani anca enerji girmiyor vücuda
şuan için hiç şikayetim olmadı arada tansiyonum düşer oda küçüklüğümden beri var zaten .

Ara öğünlere yeşillik ekleyebilirsin acıktığını zamanlar açlıktan kıvranmak yerine ufak bir salata hazırla . O olursa, acıkırsam dediğin salatalıklar olsun bence :D su içmeyi unutma ve başarılar

Back
Yukarı