Dying Breed
Üye
beyler kafaya çoğu şeyi takmıyorum ama insanız ve belli bi yere kadar.depresyon hapı almayı düşünüyorum.zararı hakkında bilgilerim var ve amacım ''KAFAMIN RAHAT''olması..başka türlü yolu varmı...eroin cart-curt diğe dalga geçmeyin.
al desek alcan mı yani şimdi ne kadar inandırıcı ? Öyle kafana göre de alınmaz hem bi doktorla konuş gerekirse o yazar.
böyle ilaçlara bulaşmanı hiç ama hiç tavsiye etmem. Kendine bir uğraş bul . vücut geliştirme , futbol , basket vb. çık dışarı dolaş şükret en azından sağlamsın senin yerinde olmak isteyen milyonlarca engelli var.
Cipralex al.
işte şöyle mesajlar atın eyw.bakıyorum.
Olmaz öyle yalnız. Bu ilaçlar doktorsuz kullanılmaz, daha kötü olabilirsin.
Rodwell'i dinle. Neyden bahsettiğini biliyor, söylenmesi gereken herşeyi söylemiş.
psikiyatri polikliniğinde çalışan birisi olarak bu konuda geniş sayılabilecek bilgilerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki,
takıntının teşhisine/türüne göre ilaç seçimi yapılmaz ise bu rahatsızlığı ilerletici özellikleri mevcut, yani tanıya göre ilaç verilir, Cipralex al atarax al gibi önerilerden mutlak kaçının...
bana iyi geliyor sanada iyi gelir şeklinde bir düşünceye kapılmayın aman diyeyim...
her antidepresan yada psikotik ilaçlar rahatlatmaz yada unutturmaz dertlerden kurtarmaz...
bu tanıyı sadece psikiyatri doktorları koyabilir,
basit bi gençlik takıntısı olabilir bunlar genelde kendi kendine geçer zamanla, yani hemen ilaca başvurmak yerine alternatif yollar aranlmalı, sosyalliğe önem verilmeli aktivitelere katılmalı gezmeli eğlenmeli kendini meşgul edicek uğraşlar bulmalı,
bunlarlada etki alamıyor iseniz ilaç dışında tavsiye edebileceğim şey, pasiflora isimli bitkisel şurubu kullanabilirsiniz, tamamen zararsızdır tamamen bitkiseldir, rahatlatıcı özelliği vardır eczanelerde bulunur reçete gerektirmez.
ama altını çiziyorum kesinlikle ama kesinlikle doktor kontrolü dışında herhangi bir psikotik ilaç kullanmayın beyne aksi etki yapabilir kaş yaparken göz çıkarabilirsiniz...
evet bb sporu insanda stres,sinir bırakmıyor hayata daha pozitif bakmayı öğretiyor ancak steroid kullananlarda sinir ve saldırganlık görülebiliyorbende cok sinirli ve kafaya herşeyi takan briydim. bikaç kez yol ortasında durduk yere ağlama krizleri gelirdi eve zor atardım kendımıbir dünya ilaç kullandırttı doktorlar. en sonunda hiçbirini içmeme kararı aldım. butun gun uyku hali vardı uzerımde. daha sonra için sıkıldıgında sahılde koşmaya başladım. sonra kickboksa derken sımdı body yapıyoum ve haftanın 6 gunu salondayım. ne stres kalıyor ne sinir
![]()
evet bb sporu insanda stres,sinir bırakmıyor hayata daha pozitif bakmayı öğretiyor ancak steroid kullananlarda sinir ve saldırganlık görülebiliyor
depresyonun en sağlam ilacı allaha tam teslimiyettir. ben allaha tevekkül ettim diyip iç huzuruna odaklan. dünya dediğin gelip geçiçi faniyet kafaya takmaya değmez.
depresyonun en sağlam ilacı allaha tam teslimiyettir. ben allaha tevekkül ettim diyip iç huzuruna odaklan. dünya dediğin gelip geçiçi faniyet kafaya takmaya değmez.