mehmet_oztan
Üye
arkadaşlar forumun altını üstüne getirdim ancak merakımı gideremediğim brkaç konu var yağ yakımı konusunda. Birincisi yağ yakarken ilk hangi bölgelerden yağ atılır konusunda her kafadan bir ses çıkmış sonuca bağlanmamış ? İkinci sorum sa kendi üzerimden olacak genelde insanların beli göbeği yağlanır ama benim oralar da pek yağ yokken sırtımda(kanat bölgelerinde) ve kollarımda(özellikle bicepsin üst kısımlarında yağlanma var) . Arkadan baksanız yağ oranım en az yüzde 20 dersiniz önden baksanız yüzde 11-12 dersiniz kollara baksanızda yüzde 25-30 gibi duruyor bu nasıl bir dengesizliktir. Şimdi ben kardiyo yapmaya başlarsam ve düzenli bir diyet içine girersem tahminen nerelerden başlarım yağ yakmaya? omuz ve göğüste sıkıntı yok ama sırttaki ve koldaki yağı yakacam derken oralardan hacim kaybetmekde istemyorum? bide çok su içmek bu durumu etkilermi ( mümkün olduğu kadar çok sıvı tüketmeye çalışıyorum) sanki kollarımın içinde su geziyor gibi özellikle çok yoğun çalışmama rağmen kollarımda ve bileklerimde bir tane bile damar gözükmüyor ( birazda damarlanma istiyorum) tam olarak ne yapmam gerekiyor? vücut yağ oranım yüzde12-13 civarı yüzde 10a çeksem yeterli benim için.