NStalker
Üye
İyi forumlar herkes e
Bir kaç sorum olacak hocalarımız müsait olursa cvplarsa sevinirim 1 yıl öncesine kadar çok zayıf birisiydim üniversitede biraz salona gittim biraz kendi çabamla kilo aldım 72 den 83 e kadar çıkabildim şuan giydiklerim üzerime yakıştırabiliyorum anca şöyle bir problemle karşılaştık boyum 1.84 kilom 83 aldığım kilonun büyük bölümü göbeğe gitti
3 kat kas gibi yağ tabakası mevcut bende çok göze batmıyor ama bunu eritmem lazım nasıl eritebilirim bunu diye sorduğumda ilgilenenlere highintensity yapacaksın dediler tam olarak nedir nasıl başlamam lazım kaç gün aralıklarla antreman yapmam lazm neleri yemek nelerden uzak durmak lazım antremandan sonra ne tüketmek lazım anlatabilme imkanınız varsa müsait olduğunuzda cvplarsanız çok memnun olurum 
Bir kaç sorum olacak hocalarımız müsait olursa cvplarsa sevinirim 1 yıl öncesine kadar çok zayıf birisiydim üniversitede biraz salona gittim biraz kendi çabamla kilo aldım 72 den 83 e kadar çıkabildim şuan giydiklerim üzerime yakıştırabiliyorum anca şöyle bir problemle karşılaştık boyum 1.84 kilom 83 aldığım kilonun büyük bölümü göbeğe gitti