bloodylance
Üye
öncelikle merhabalar büyüklerime küçüklerime,aranıza yeni katıldım epeydir takip ediyorum aslında ama aktifliğim şu sıralar.ben uzatmadan soruma geçmek istiyorum,boyum 172 kilom 77, vucudumda %20 yağ oranım var spora gidiyorum 1 haftadır,spor altyapım var 3 seneye yakın boks yaptım ancak body fitnessta okadar istikrarlı olamadım toplasan 5 ayı geçmez,şuan diyet yapıyorum ve ben zayıflarken kas gelişimimi arttırmak istiyorum.sorum şu üniversiteye gidiyorum sabah giderken 2 yumurta(birinin içi yok) öğle yemeği okulda 12 de oluyor haslanmış tavuk salata,okuldan 4 te çıkıyorum 5.30 gibi salonda oluyorum,öğle yemeği ile salona giriş saatleri arası çok acıkıyorum,diyet yaparken kasımın erimemesi ve gelişmesi için SIFIR ŞEKER SIFIR KARBONHİDRAT'lı bir protein tozu aldım antremana girerken çok halsiz ve aç oluyorum gitmeden bir ölçek protein tozu alsam bana zararı olurmu?takip ettim forumda 3 aydan önce kullanmayın dmeişsiniz ancak benim durumum birz farklı gibiydi tekrar konu açmak istedim,eski sporumdan kalma birde amino 2700 üm var bunuda antremandan sonra 4 kapsül yada ne önerirseniz alsam? yorumlarınız benim için değerli,lütfen gözümden kaçan birşey olduysa forumda,beni affedin okuduğunuz için teşekkürler,saygılar.