demire tekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zxzx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi merak ediyorum senin bu videolarını izleyip evde deneyen varmı acaba . Şahsen benim ailem evde o ağırlıkları kaldırmama bile söyleniyorlar düşünsene bigün gelmişim taşla kaval kemiğine vuruyorum .
Görseler ya evlatlıktan red ederler yada tımarhaneye ..

yapan var. ama yavaştan başlıyorlar. mesela oklava ile kaval kemiğine vuruyor. yumruğuda eline birşey sarıp öyle yapıyor. zamanla güçlenir kemik zaten. benim, harbi dövüşçü nasıl olunur adlı videomda anlattım nası yapacanızı.

böyle çalışıp harbi dövüşçü mü oluyorsunuz şimdi?kaval kemiğini güçlendirseniz nolacak tek başına?mazoşistlik bu başka şey değil.

lowkick adı verilen bir tekme çeşidi vardır. normal tekme gibi olmayıp çok hasar verir. bunu kaval kemiğini geliştirmeyen de atabilir ama rakibin kemiğine denk gelirse kaval kemiğinde dayanılması çok güç bir acı duyulur. bu acıyı duymamak veya az duymak için kaval kemiğine vurmak suretiyle sinirlerin acıyı az hissetmesi sağlanır. böyle bir kaval kemiğine sahip kişiyle dövüşmek ise çok güçtür.

zxzx onu eminim zeo64 de biliyor fakat gökhan sakide söyledi kum torbası yeterli çok sert birşeye vurmak sadece acı verir bi işe yaramaz

Ya bunlar nasil sacmaliklar siz kendinizle bruce lee falanmi saniyosunuz rocky misiniz siz film izleyip gelmeyin suraya milletidr yalan yanlis yonlendiriceksiniz low kick mis lan size low kick atsam sakat kalirsiniz sacma sapan konular acmayin biride cikip gercek sanicak bidr video cekmisler hey Allahim.

Ya bunlar nasil sacmaliklar siz kendinizle bruce lee falanmi saniyosunuz rocky misiniz siz film izleyip gelmeyin suraya milletidr yalan yanlis yonlendiriceksiniz low kick mis lan size low kick atsam sakat kalirsiniz sacma sapan konular acmayin biride cikip gercek sanicak bidr video cekmisler hey Allahim.
birader sende bi sazanlık var sanırım milletin konusuna saçma sapan yorum atıp durma sanane benim konumada alakasız yazdın seni ne ilgilendiriyo ben onu anlamadım

kemikte mikro çatlaklar açıp dayanıklaştırmak...

bir dövüşçüde olması gereken en önemli yetenek.
acıyı hissetmemek.
çok önemlidir lowkick.
biz duvara atardık tekmeyi.

2 yıl birer yıl arayla bjj ve tekvando 2 yıldır da muay thai yapıyorum hiç demire tekme diye saçma bişey duymadım.Aklından sorunu olanlar yapar bunu tekme güçlendirmek isteyen kum torbasında çalışır

2 yıl birer yıl arayla bjj ve tekvando 2 yıldır da muay thai yapıyorum hiç demire tekme diye saçma bişey duymadım.Aklından sorunu olanlar yapar bunu tekme güçlendirmek isteyen kum torbasında çalışır
aynen :D zaten o kadar taşla demirle çalışcaklarına boş havaya tekme atmaya çalışsalar tek tekmeyle nakavt ederler haberleri yok :D durmadan sertleştirip kavgada eli ayağına girse veya saçma sapan tekniksiz bir şekilde saldırırsa hiç birşey farketmez :D

bu arkadaşın youtube'daki 4 yıllık emektar kanalı böyle videolar yüzünden kapatıldı :D yinede yıldırılmadı halen video paylaşımına tam gaz devam

Back
Yukarı