birader sende bi sazanlık var sanırım milletin konusuna saçma sapan yorum atıp durma sanane benim konumada alakasız yazdın seni ne ilgilendiriyo ben onu anlamadımYa bunlar nasil sacmaliklar siz kendinizle bruce lee falanmi saniyosunuz rocky misiniz siz film izleyip gelmeyin suraya milletidr yalan yanlis yonlendiriceksiniz low kick mis lan size low kick atsam sakat kalirsiniz sacma sapan konular acmayin biride cikip gercek sanicak bidr video cekmisler hey Allahim.
Insanlari yanlis bilgilendiren aptallar cok varda ortalikta senin gibi.birader sende bi sazanlık var sanırım milletin konusuna saçma sapan yorum atıp durma sanane benim konumada alakasız yazdın seni ne ilgilendiriyo ben onu anlamadım
yapma ya açtığım konuda alacağım supplementler doğrumu dedim bunun neresinde bilgi var neresinde yanlış bilgilendirme varInsanlari yanlis bilgilendiren aptallar cok varda ortalikta senin gibi.
Senin konu acman bile hatayapma ya açtığım konuda alacağım supplementler doğrumu dedim bunun neresinde bilgi var neresinde yanlış bilgilendirme var
aynen2 yıl birer yıl arayla bjj ve tekvando 2 yıldır da muay thai yapıyorum hiç demire tekme diye saçma bişey duymadım.Aklından sorunu olanlar yapar bunu tekme güçlendirmek isteyen kum torbasında çalışır