Deltax
Üye
Merhaba
138,5 kg ile başladığım 1 ay ara verdiğim kilo verme yolculuğumda 2. dönemdeyim yani aradan sonrası
Öncelikle beslenme günlüğüm : Beslenme
Tekrar belirteyim
Boy : 1,82
Kg : 130,9 tarih 10.03.2013
Diyetime devam ederken boş boş kilo vermek değilde aynı zamanda antreman yapıp verdiğim kilonun daha fazla yağdan gitmesi, vücut olarak daha sonrası ve bir temel olması için evime 100 kiloluk bir ağırlık aldım uzun barı ile beraber ve küçükten hareketler ile başlayarak evde yapılabileceğim ne varsa yapmak istiyorum. Carpe sağ olsun ilk olarak bana şu şekilde bir çalışma önerdi :
Squat 2 set 6 tekrar
Deadlift 2 set 6 tekrar
Bench press 2 set 6 tekrar
Omuz press 2 set 6 tekrar
Barbell rowing 2 set 6 tekrar
Dar bench 1 set 6 tekrar
Barbell curl 1 set 6 tekrar
Bunların dışında evde bar ile çalışmak için önerebileceğiniz her türlü harekete açığım
Şuan kaldırdığım kilo tabi ki 100 değil ilk günümde ki sporum bu kiloları sirkeciden evime getirmek ve onca merdivenle beraber tek başıma çıkmak oldu
bunun yanında deneme amaçlı 20 kg + barda sanırım bir 10 kg ile 15 deadlift 15 yerde bench press yaptım ertesi gün yani bugün her bir tarafım ağrıyor diyebilirim. 1 gün dinlenip 1 gün ağırlık çalışacağım kaldıracağım kilo şimdilik 40 kg + bar olacak aslında bunun bile şuan için fazla olduğunu düşünüyorum ama zorlayacağım kendimi. Kardio olarak her gün çok fazla olmasa da sabah aç karnına dışarı çıkıp 30 dakika falan yürüyüş yapacağım.
Beslenme kısmında yine Carpenin önerdiği IF sistemine geçtim umarım onunda katkısı olacak.
Setleri, tekrarları ve kgleri yavaş yavaş arttıracağım
Artık bu koca dağı yıkmanın zamanı geldi
138,5 kg ile başladığım 1 ay ara verdiğim kilo verme yolculuğumda 2. dönemdeyim yani aradan sonrası

Öncelikle beslenme günlüğüm : Beslenme
Tekrar belirteyim
Boy : 1,82
Kg : 130,9 tarih 10.03.2013
Diyetime devam ederken boş boş kilo vermek değilde aynı zamanda antreman yapıp verdiğim kilonun daha fazla yağdan gitmesi, vücut olarak daha sonrası ve bir temel olması için evime 100 kiloluk bir ağırlık aldım uzun barı ile beraber ve küçükten hareketler ile başlayarak evde yapılabileceğim ne varsa yapmak istiyorum. Carpe sağ olsun ilk olarak bana şu şekilde bir çalışma önerdi :
Squat 2 set 6 tekrar
Deadlift 2 set 6 tekrar
Bench press 2 set 6 tekrar
Omuz press 2 set 6 tekrar
Barbell rowing 2 set 6 tekrar
Dar bench 1 set 6 tekrar
Barbell curl 1 set 6 tekrar
Bunların dışında evde bar ile çalışmak için önerebileceğiniz her türlü harekete açığım

Şuan kaldırdığım kilo tabi ki 100 değil ilk günümde ki sporum bu kiloları sirkeciden evime getirmek ve onca merdivenle beraber tek başıma çıkmak oldu

Beslenme kısmında yine Carpenin önerdiği IF sistemine geçtim umarım onunda katkısı olacak.
Setleri, tekrarları ve kgleri yavaş yavaş arttıracağım
Artık bu koca dağı yıkmanın zamanı geldi

Son düzenleme: