Teşşekür ederim arkadaşlar bende serbest agırlıktan yanayım mutfak derseniz yedigime içtigime son derece dikkat ediyorum abur cubur yok yag sıfır gibi bişey
Yağı hiç bir zaman sıfırlamayın, yararlı yağlar düşmanınız değil dostunuzdur. yağlar, hormonların dengesi için de önemlidir. tereyağı,zeytinyağı,tam yağlı peynirler, sütler, yumurta sarısı diyetlerde kullanılmalı. günlük vücut ağırlığınız kadar yağ da almaya çalışın.
Yağı sıfırlama konusunda Aranel'e katılıyorum. Ayrıca karbonhidratı düşük tutarsanız eneerji harcaması sırasında vücudunuz daha çok yağ yakar. Eğer vücudunuzda yeteri kadar yağ olmazsa bu defa protein harcamış olursunuz; bu da kas gelişimi isteyenler için çok kötü bir durumdur..
anlamadığım şu define olacaksınız eyvallah ama definasyona girecek kadar kas kütleniz varmı da bunu belirgin hale getirmeye çalışıyorsunuz sadece karın kaslarınız içinse bir şey diyemeyeceğim ama 20 kilo bench yapan birinin definasyona girecek kadar göğüsü olduğunu düşünmüyorum yani %10 yağ oranına sahip olup 50 kilo olmak çok mantıklı gelmiyor.