xxxBatuhanxxx
Üye
Merhaba değerli forum üyeleri . Fitness a gidiyordum eskiden sadece kardiyo yapardım kilo vermek istiyordum zaten onun için . Şuan 15 kilo civarı bişey kaybettim fakat vücudum hala istediğim görüntüye sahip değil (sanırım şu skinny fat şeyindenim bende ) . 52 kiloyum 22% yağ oranım var boyumda 160 larda bişey . Bir çok hoca yanına gittim hepsi yalan yanlış bilgiler veriyor . En son hocam bana definasyon yapmamı ondan sonra bulk yapmam gerektiğini söyledi bana kaslı bir vücut için fakat bende definasyon için belli bir kas yok zaten . Definasyonun amacı kasları koruyarak yağ kaybetmek bendede kas miktarı çok az olduğuna göre buna gerek yok adama benim ihtiyacım yok diyorum öyle definasyon diyetiyle zayıflamayağım ben . Adam sabahları 6 tane haşlanmış yumurta beyazı yememi + 1 saat koşu bandında orta tempoda yürümemi söylüyor . Hocaya yürümekle zayıflanmaz benim koşmam doğru düzgün diyet yapmam gerek yağ yakacaksam resmen adam bulk gibi herşeyi yazmış protein içeren . Adam bana Dünyadakı tüm ünlü bodybuilderların ve kendisinin bu programı uyguladığını söylüyor fakat anlamıyor benim kendisinle olan kasla uzaktan yakıntan bile alakam yok adam İfbb pro fakat gram kadar beyni yok . Neyse bir çok arkadaş bana skinny fat olduğumu ve tek çarem kas yapmak yani bulka girmem olduğunu söylüyor . Ben kendi eski uyguladığım diyetle 45 lere inip ondan sonra bulk yapmayı düşünüyorum ama çoğu kişi 45 olsamda yine vücudum yağlı parça pinçik inşaatcı vücudu gibi olacağını söylüyor . Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen