Definasyona girmelimiyim yoksa bulk a devam mı etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Yaklaşık 1 ay önce 77.5 kiloydum yaklaşık olarak 8 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum 70 ler den 77.5 lara çıktım sona baktığım da yaglandigimi ve yağ kütlemi azaltmaya karar verdim ve 1 ay önce definasyona başladım. Bu dönem de full body ve ağırlık sonrası 20 dk bisiklet ve diğer 4 gün de kardiyo yapmaya başladım. Makro hesaplamaya başladım ve ilk başlarda 1950 civarı alıyordum çok zayıfladığımi fark ederek bunu 2250 kalorilere çektim. Bunu da 105 gr karbo 210 gr protein ve 80 gr yağ alarak tamamlıyorum. Şimdi soruma gelelim sorum şu ki definasyon da kas kaybı olacak illa ki ama kas kütlesi hiç kazanamadım elde ettiklerim gidiyor ağır da ağırlık antreman lari yapıyorum beslenme mi de doğru yaptığımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kas kitlesini arttırmak için yağ yakımina biraz daha devam edeceğim
a4420acf9730a326cbdc512ea5b71618.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalarr biraz araştırmalarım sonucunda beslenme programım da değişiklikler yaptım belki vücudun alışık olmamasından bilemiyorum ama ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz. Definasyona girmiştim ve yaklasik 1 buçuk ay da baya kuculmustum ama amacıma da eşlik ediyordu. Yag yakıyordum ama az da olsa kas da kaybediyorum 1 haftalık değişimim aşağıdaki gibi. Bu 1 hafta da 200 gram kastan alırken 300 gram yağdan vermişim ilerleyen zamanlar da resim de paylaşacağım konumun olması amacıyla yazıyorum.
475f7a941d7478d1eb76f5a6e7b7f55f.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı