Definasyona girmeli miyim ?

Bahsettiğin vücut bu tarz bişey sanirim
81b88a611811fb3f7bbc055143a04ba3.jpg

Takıldığim şey büyümek istemiyorum diyipde böyle bir vucudu istemek.Zaten o bodybuildingerlar gibi olabilmen yillarini alir.

Soruna gelirsek vücudunda çok fazla yağ yoktur heralde ilk bulk yapman daha mantikli olur herlade sonrasinda bulkda da alicağin yağlarla beraber verirsin su anki yağlarinida.Ama genelde insanlar definasyon daha zor olduğu icin ilk olarak definasyonu önerirler.Kişi yağ yakmayi bilsinki en baştan sonrasinda zorlanmasin diye...

O vucudu yapabilecegin agirliklari kaldirabilmek icin once hacim alman gerekiyor, sonra definasyon ile fazlaliklardan kurtulabilirsin, aci tecrubelerle ogrendim bunu :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben 1.70 im 68 kg yim :) bana bile definasyona şimdi girme diyolar :D bi 70-75 görüp sonra incem heralde :D yani bence sende sağlam kas kütlesi yapmaya bak :D zaten emin ol bende senin gibi o bb ciler gibi olmak istemiyorum. ki zaten bi bulk yapıp onlar gibi istesende olamazsın :D ama istediğin vücutlar içinde sağlam bi bulk şart :D

O vucudu yapabilecegin agirliklari kaldirabilmek icin once hacim alman gerekiyor, sonra definasyon ile fazlaliklardan kurtulabilirsin, aci tecrubelerle ogrendim bunu :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben 1.70 im 68 kg yim :) bana bile definasyona şimdi girme diyolar :D bi 70-75 görüp sonra incem heralde :D yani bence sende sağlam kas kütlesi yapmaya bak :D zaten emin ol bende senin gibi o bb ciler gibi olmak istemiyorum. ki zaten bi bulk yapıp onlar gibi istesende olamazsın :D ama istediğin vücutlar içinde sağlam bi bulk şart :D
Şu anda yapacağın definasyon pek bi işe yaramaz hacim yapman daha mantıklı
Tesekkurler bilgiler icin biraz daha hacimlenmem lazim ozaman

Bu fotodaki adam forumda cogu insanin sahip olmadigi estetik vucuda sahip. Kisacasi hem kutlrli hemde yagsiz. Oyle definasyonla falan olacak isler degil

Bu fotodaki adam forumda cogu insanin sahip olmadigi estetik vucuda sahip. Kisacasi hem kutlrli hemde yagsiz. Oyle definasyonla falan olacak isler degil
ne alaka acaba ? :D yani definasyonla yağ oranın düşünce sende yağsız olursun :D çok zor birşey değil. yani doğal yollarla emek verilip rahatlıkla yapılabilcek bir vücut. bence çok abartmaya gerek yok.

ne alaka acaba ? :D yani definasyonla yağ oranın düşünce sende yağsız olursun :D çok zor birşey değil. yani doğal yollarla emek verilip rahatlıkla yapılabilcek bir vücut. bence çok abartmaya gerek yok.
Olay yagsizlik degil ki sadece. Orda ayrica saglam bir kas kütlesi var. Oyle bir definasyonla olmaz saglam bir kas kutlesi olusturmak lazim once

Olay yagsizlik degil ki sadece. Orda ayrica saglam bir kas kütlesi var. Oyle bir definasyonla olmaz saglam bir kas kutlesi olusturmak lazim once
tamam işte bende onu diyorumda niye öyle definasyonla olmaz dedin ki :D sonuçta kas kütlesi yapmakla 1-2 yıl olsa en fazla bi definasyonla mis gibi olur :D zaten yukardada bulka devam edip öyle define ol dedim sonra :)

Büyümek istemiyorum :D ,o fotodaki adam gibi olmak istiyorsan doğal bi şekilde en az 6-7 yıl bb yapman gerekiyo

Back
Yukarı