Normal bir fitness model vücudu gibi yağları yakıp vücudu parçalamak amacımBüyümek istemiyosan bu sporu yapmandaki amacin ne ?
Kardesim büyümekten kastım çok bodybuildinger değilde fitness bu vucut tipi gibi ama yağ oranımı düsürmek suandaki amacım bende burda girip girmemelimiyim onu soruyorum sende onamı takıldınBahsettiğin vücut bu tarz bişey sanirim![]()
O vucudu yapabilecegin agirliklari kaldirabilmek icin once hacim alman gerekiyor, sonra definasyon ile fazlaliklardan kurtulabilirsin, aci tecrubelerle ogrendim bunu
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben 1.70 im 68 kg yimbana bile definasyona şimdi girme diyolar
bi 70-75 görüp sonra incem heralde
yani bence sende sağlam kas kütlesi yapmaya bak
zaten emin ol bende senin gibi o bb ciler gibi olmak istemiyorum. ki zaten bi bulk yapıp onlar gibi istesende olamazsın
ama istediğin vücutlar içinde sağlam bi bulk şart
![]()
Tesekkurler bilgiler icin biraz daha hacimlenmem lazim ozamanŞu anda yapacağın definasyon pek bi işe yaramaz hacim yapman daha mantıklı
ne alaka acaba ?Bu fotodaki adam forumda cogu insanin sahip olmadigi estetik vucuda sahip. Kisacasi hem kutlrli hemde yagsiz. Oyle definasyonla falan olacak isler degil
Olay yagsizlik degil ki sadece. Orda ayrica saglam bir kas kütlesi var. Oyle bir definasyonla olmaz saglam bir kas kutlesi olusturmak lazim oncene alaka acaba ?yani definasyonla yağ oranın düşünce sende yağsız olursun
çok zor birşey değil. yani doğal yollarla emek verilip rahatlıkla yapılabilcek bir vücut. bence çok abartmaya gerek yok.
tamam işte bende onu diyorumda niye öyle definasyonla olmaz dedin kiOlay yagsizlik degil ki sadece. Orda ayrica saglam bir kas kütlesi var. Oyle bir definasyonla olmaz saglam bir kas kutlesi olusturmak lazim once
2 yılda olabilir oda işi biliyorsan ve maddi ve manevi açıdan sikintin yok isehmm 6-7 yılı geçtim 1-2 yılda çok daha iyi olabilir bence siz abartıyorsunz![]()
+2 yılda olabilir oda işi biliyorsan ve maddi ve manevi açıdan sikintin yok ise