1 günde leg press yerine walking lunge öneririm 2 günde ınc bench press yerine inc dumbell press
teşekkür ederim öneriniz için. deneyeceğim. genelde dumbell kullanıyorum incline için aynı kas grubu olduğu için belirtmemiştim orda.1 günde leg press yerine walking lunge öneririm 2 günde ınc bench press yerine inc dumbell press
İyi çalışmalar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Clean bulkda cardio gerekli mi hocam?Çok yağlanıyorsan kaliteli karbonhidratlar kullanmıyorsun ve kalorini aşıyorsundur. Aman aman yoksa şeker kaçamağı mı yapıyorsun????
Bulk yaparken tabiki yağlanıcaz sabit bi şekilde yağsız kilo almak bilmem imkansız gibi sanki (Belki alan vardır?)
Pes etme kardeşim bak hemen. Yağlarından rahatsız oluyorsan antremandan sonra 15 dakika kardiyo yap.
Ben bugün kendimce koşu bandında HIIT kardiyo yaptım 25 dakika ve 340 kalori yaktım. Yüklük kalori mi doldurdum mutluyum..
Cardio yu kalp sagligi icin yapiyorum ben. Nefesim acilsin Sigarayi yeni biraktim sayilir 3 ayi gecti hemen hemen.Clean bulkda cardio gerekli mi hocam?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim hocam. Bende onumuzdeki yaz girsem mi diye dusunuyorum suan 8 ay oldu fakat ben bile girsem mi diye dusunurken arkadasin 3 aylik gelisim ile girmesi dogru olur mu?Cardio yu kalp sagligi icin yapiyorum ben. Nefesim acilsin Sigarayi yeni biraktim sayilir 3 ayi gecti hemen hemen.
Boy kilo kac hocam 3800-4000 kalori aliyorsun?Ben 10 aydır bulktayım 30 kilo aldım kardeşim hala define olmayı düşünmüyorum. 3 ay çok kısa bi zaman yani 4-5 kilo aldım diyorsun zaten bunun çoğunu yağ almışsın adele koyayamamışsın define olman seni aynı noktaya hatta geriye bile götürür. Çok yağlandığını düşünüyorsan ufak ufak 200-300 kcal düşür kalorini. Intermittent Fasting uygulayabilirsin. Ben mesela 3 öğünde 3800-4000 kcal alıp bitiriyorum öğünlerimi sende uygulayabilirsin. Senin bel gölgen biraz fazla yağlanmış bu vucut tipiyle alakalı. Benim tavsiyem pes etme bulka devam et.
Boy 187 kilo 86, 3500 aliyorumBoy kilo kac hocam 3800-4000 kalori aliyorsun?
boy 184 kilo 81 - 3600-3700 arasi kalori aliyorum bende bulkda
Kalori cikmiyorsa ara ogunde yulaf ye hocam.Boy 187 kilo 86, 3500 aliyorum
Artik yiycek birsey kalmiyor gainer da almak istemiyorum
Bal tüketmem, günluk yulaf tuketimim 200gram.Kalori cikmiyorsa ara ogunde yulaf ye hocam.
100gr yulaf,300ml sut,1avuc ceviz,1avuc siyah uzum,1 kasik bal = yaklasik 1000 kalori. birak supplementi .
Secenek cok karbonhidratta. Youtube Fityemek kanalinda istedigin yemekleri bulabilirsin.Bal tüketmem, günluk yulaf tuketimim 200gram.
Ant sonrasi shake'e 50-60 gram daha yulaf aticaz ve boylelikle gunluk 260 gram yulaf tuketmis olucam, bu deger cok fazla ama neyseki 500gram yulaf 4tl
ben spora 40 kg ile başlamadım ki 30 kg alıyımBen 10 aydır bulktayım 30 kilo aldım kardeşim hala define olmayı düşünmüyorum. 3 ay çok kısa bi zaman yani 4-5 kilo aldım diyorsun zaten bunun çoğunu yağ almışsın adele koyayamamışsın define olman seni aynı noktaya hatta geriye bile götürür. Çok yağlandığını düşünüyorsan ufak ufak 200-300 kcal düşür kalorini. Intermittent Fasting uygulayabilirsin. Ben mesela 3 öğünde 3800-4000 kcal alıp bitiriyorum öğünlerimi sende uygulayabilirsin. Senin bel gölgen biraz fazla yağlanmış bu vucut tipiyle alakalı. Benim tavsiyem pes etme bulka devam et.
bu konu için tekrar tekrar yorum yapmıyım zaten gereken yorumu yaptımbir kere definasyon yaptıktan sonra bir daha kas alamazsın diye birşey görmedim ben , tercih meselesi tabi ben 90 kg olduğum zaman yüzde 20 lere yaklamış olur yada bulur yağ oranım muhtemelen. o yağ oranı ile devam etmek yerine buda tabi 2 3 ayı bulur ortalama daha, mesela 3 ay sonra hazirana kadar definasyon ile yağ oranı yüzde 13 12 lere çekilse daha sonra kendini gözlemleyerek gelişime devam edilebilir , sonuçta ömürlük bir spor olarak görünüyor
ben spora 40 kg ile başlamadım ki 30 kg alıyımayrıca çoğunu yağ olarak alsaydım daha önce bu kilodayken 102 kusur bel ölçüm vardı şuan 83 üm 81 kende aynı bel ölçüm vardı 94 şimdide aynı 94 birde, bazı arkadaşlar bel ölçüsünü belin en ince yerinden alıyor ben en kalın yerden alıyorum öyle 93 94 oluyor ince yerden alınca 86 filan çıkıyor.
kasdan çok yağ aldığım için ağırlıklar her hafta artıyor herhalde yağlarla güçleniyorumdur dimi[DOUBLEPOST=1482924078][/DOUBLEPOST]
bu konu için tekrar tekrar yorum yapmıyım zaten gereken yorumu yaptım
Abicim at o 30 kilo lafını konuyu çekiştirip durma sana 30 kilo al diyen mi var ya. Konu seninde bildiğin üzere definasyon. Ben bisey demiyorum artık nasıl biliyosan öyle yap yağı atınca vücudundan bir ceylan çıkmasında sonra.30 kg almam için 4 5 yıl spor yapmış olmam gerekir en az benim. dediğin gibi 50 60 kg ile başlayanların 30 kg alması normal zaten vitaminsiz başlamış oluyorlar.