Definasyona Giricem Yardım

Herkese Hayırlı Geceler
1 Senedir VG Yapıyorum 2 AY 1 AY VE 1 AY VERDİM SON 1 AY ARA VERELİ 3 Hafta Geçti Simdi Vucudumu Topladım
Ölçüler
Omuz 125
Kol 39,5
Bel 76
Gögüs : 105

Kilom 70 Kilo Yağ Oranım Çok Yüksek Değil
Hedefim Mideyi Çıkarmak Vede Kolları Ve Omuz Başını Parçalamak
Midem Hafif Şekilli

Bunun İçin Nasıl Bir İdman Nasıl Bir Beslenme Yapmalıyım Bana Beslenme Yazabilcek varmı Yoksa

TATLIYI TUZU YAĞI KESİP NORMAL İDMANIMA BESLENMEME DEVAMMI EDİYİM PARÇALI OLMAK İSTİYORUM

SADECE WHEY VE BCAA VAR ELİMDE GEREKİRSE Bİ KAÇ TAKVİYE DAHA ALIRIM

Hevesini kırmak şstemem ama bu kiloyla bu ıstedıklerını yapman ımkansız be dostum.Sana tavsıyem seneye yaza kadar saglam bır bulk donemı gecır ve seneye yaza ortalıgı kasıp kavur ;)

Dostum kilom düşük olabilir önemli olan ölçüler ?[DOUBLEPOST=1401143983][/DOUBLEPOST]Dostum fotona baktımda boşuna yorum yazmışın yarım kadarsın :(

Bu benim şahsi görüşüm , kimse yanlış anlamasın , hali hazırda bulk olupta ( yaplı olup ) dahada büyümek dahada bulk olmak bana mantıksız geliyor.

Önce vücutcu vücudunu fit duruma getirecek , ardından da temiz bir büyüme ile bulk olacak.Bulkun mantığıda budur zaten temiz büyümek.

Fakat kilon oldukça düşük , 70kg.. Boyun kaç acaba ?

genelde definasyon için çok tekrar az ağırlık tavsiye ederler. Bunun üzerine antreman sonları 15-20dk'lık bir cardio ile güzel bir kalori açığı oluşturabilirsin.
Tabi herzaman olduğu gibi definasyon dönemininde en önemli etkeni beslenmedir. Beslenmen ne kadar güzel olursa okadar güzel define olursun.
Ayrıca 70kg'ın neresini definasyona sokucaksın onuda anlamış değilim.

nette bi hoca diyordu önce bi kasları çıkar meydana sonra temiz kilo al diye ama sen definasyon olsan iyice kuruyacaksın bu seferde çok kuculdum dersin karışık biraz kardo seninki

adeleni kaybetme yani proteini yuksek tut 30 grami gecme ogunde karbonhidrati kilo basina 4 gr yap proteini 1.5 gr aksamlari salata protein yanliz sut urunu fazla kullanma su tutmamasi icin tuzuda kesme sadece ola bildigince azalt define ol sonrasinda buyumek daha kolay olucaktir ))

Back
Yukarı