mert_yldz_
Üye
Arkadaşlar 6-7 aydır bb yapıyorum, yağ oranı %13-14 arası, 2-3 kg yağ yakmayı düşünüyorum fakat kasların küçülmesinden korkuyorum(kas yakımından değil hacminin küçülmesinden).6 haftalık bir diyetle çok hacim kaybedermiyim.
Diyetisyende ölçtürüyorum ayda 1, 2-3 ay oldu en son ölçeli 12,8 dim şimdi 2kg daha aldım, temiz bir şekilde almaya özen gösteriyorum ama bir kısmı yağdır genede; ramazanın sonuna doğru tekrar ölçtürücem, üstten 4 karın kası gözüküyor, simit bölgesinde ise bir sıkımlık yağ var buda moralimi bozuyor%13-14 ise bulka devam et bence , diyetle de küçülmezsin ama beslenmene bağlı
birde tartı ile ölçtüysen o yüzdeleri güvenme
Bende öyle diyorum %10 a düşüreyim önce kendimi göreyim sonra devam edeyim? 40 günde düşürebilir miyim o diyetle sence.Hemen hemen 3kg yağ yakmam lazım.kenzoyu diyorsun
bence bulka devam et antrenman programını ayda 1 değiştir ama yapacam dersen de ölçü kaybetmezsin proteini arttırıp da çünkü yağ oranın az %10 felan iyi olur yarışma diyeti yapma ama 0 karbo yani
Evet sıfırlanmıyor ama çok az alınıyor, haftanın bir günüde hile günü yapmış kh yüklüyor.diyete bakmadım ama düşürürsün sana tek tavsiye karboyu 0 lama
Kilo-boy yağ oranın kaç kardeş? Bir kere yüzde 15 in üstündeyse bir süre küçülmeyi göze alıp yağ oranını düşürmeye bak derim.bende definasyona girmeyi düşünüyorum senden biraz daha fazla yağ oranım çok hacim kaybedermiyim bende merak ediyorum doğrusu cesaret edemiyorum henüz ,hacim kaybetmeye dayanamam![]()